18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legizgatóbb szexfantázia: minden pasi kipróbálná őket (18+)

Valentin-napra

Teljesítsd a párod legerotikusabb gondolatait!

A Valentin-nap nem mindig csak és kizárólag a romantikus vacsoráról és a moziról szólhat. Ha igazán meg akarod lepni a párodat, hagyd, hogy előbújjon belőled a tüzes kisördög, és légy te az új famme fatale. Ezek után garantáltan megkedveli a szerelmesek ünnepét.

Huncut szerepjáték

Ahogy bizonyára te is vonzónak tartod az egyenruhás férfiakat, úgy az ellenkező neműek is egyből gerjednek a rendőr-, ápoló- vagy titkárnőkre. Csak az ő képzeletükben az egyenruha sokkal kevesebbet takar.

Ha szeretnéd elcsábítani a párodat, akkor vegyél egy dögös jelmezt. Öltözz szende kis szobalánynak, és fogd a tollseprűdet, vagy várd a rosszcsont pasit az ajtóban talpig latex rendőrjelmezben. Bármelyiket választod, igazán pikáns pillanatoknak lehettek közösen részesei.

A lebukás veszélye

Ugyan a hideg időjárás leszűkíti a romantikus légyottok lehetséges helyszíneinek körét, azért a négy fal között is találhatsz olyan pontot, ahol normál esetben nem szeretkeznél pároddal. Hogyha tudod, hogy nem zavarhat benneteket senki, lepd meg kedvesed az irodájában.

Otthon is válogathatsz az újabbnál újabb helyszínek között. Simulj hozzá, mikor a nappaliban filmet néztek, egy-két félreérthetetlen érintés, és máris az ujjad köré csavartad, vagy támadd le a konyhában a vacsora végén. Hogyha nagyon türelmes vagy, esetleg gyengédebb összebújásra vágysz, várd meg, amíg elmegy tusolni, majd kövesd a fürdőszobába - a közös zuhanyozással és simogatással felpezsdítitek egymás vérét, és bárhol folytatódhat a móka.

Csak semmi ruha!

Amennyiben nem szeretnél jelmezbe bújni, vagy nem érzed magad késznek arra, hogy csak úgy letámadd a pasit, akkor sincs baj. Vegyél fel csinos fehérneműt harisnyatartóval, tűsarkúval, és csábítsd el egy szexi sztriptízzel.

Ha félsz, hogy nem leszel elég profi, akkor feszíts ki egy nagyon vékony lepedőt a szobában, világítsd meg erősen, hogy a sziluetted átlátszódjon, és kezdj neki a vetkőzésnek. Őrülten csigázza majd, hogy mi is van a paraván mögött. Ha pedig már alig maradt rajtad valami, tipegj elő, és simulj hozzá. Ne aggódj, hogyha bizonytalan, esetleg szégyellős is vagy, egy ilyen műsor után a szemében te leszel a legdögösebb nő a világon.

Ettől működik a párkapcsolat

Arra a kérdésre próbáltunk választ keresni, hogy mi a jó párkapcsolat titka. Íme, a legérdekesebb vélemények.

Önmagad - mint előétel

A férfihoz a gyomrán át vezet az út, tartja a mondás. Ha ezt a programot választod, gondoskodj róla, hogy senki se zavarjon, és legyen a párodnál lakáskulcs. Ezután találd ki, hogy mi az az étel, amit szeret a pasi. Ha konyhatündér vagy, készíthetsz szusit, mint Samantha a Szex és New Yorkban, vagy apró szendvicseket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha nem szeretnél pepecselni, akkor maradhatsz a csokiöntetnél vagy a tejszínhabnál is, a fő, hogy kis adagok legyenek. Nem sokkal a párod érkezése előtt gyújts meg néhány gyertyát, hogy ne kelljen sötétben várakoznod, majd az előkészített ételek kíséretében vetkőzz meztelenre, és feküdj fel az asztalra. Mire az első fogásnak vége, már csak rád fog vágyni.

Te tervezel valami szexi játékot Valentin-nap estéjére?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük