4 szexi tipp, ha már nem kívánjátok egymást ugyanúgy
Úgy érzed, alábbhagyott a hév? Kezdeményezz te, lopd vissza a vágyat kapcsolatotokba!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem nem lángol örökké, így előbb vagy utóbb minden párkapcsolat elérkezik arra a pontra, amikor az álmok megvalósítása, a közös kalandok és a kedveskedő meglepetések a múlt ködébe vesznek, és már csak fáradt megszokások uralják a mindennapokat. Ha nem veszitek észre időben a problémát, ez a szomorú, kiüresedett helyzet könnyen véget vethet még a legszebb románcnak is.

Randevú, mint régen

Hiányoznak az egykori, izgalommal teli találkozások, amikor már órákkal előbb belefogtál a készülődésbe, hogy a tökéletes randin még tökéletesebb légy? Ha régebben képes voltál minden fájdalmat eltűrni, csak hogy szép, csupasz lábbal libbenhess a nagy Ő elé, erről később se mondj le!

Párod nem a sportos öltözékű, egyszerű lányba szeretett bele, hanem a bombázóba, aki órákat készülődött a tükör előtt – de erről ő természetesen mit sem sejtett. Ő csak a végeredményt csodálta kedvtelve: nyűgözd hát le továbbra is! Találkáitokra ne a legkényelmesebb gönceidben menj el, csak mert úgyis tudod, hogy majd hazamentek főzőcskézni, DVD-t nézni és egymás testének örülni, hiszen neki sem mindegy, hogy miből hámoz ki a forró szeretkezés előtt! A csábítás iskolájáról akkor sem szabad megfeledkezned, ha évek óta vagytok együtt, mert a férfi olyan, hogy újra és újra meg kell hódítanod, el kell csavarnod a fejét, és magadba kell bolondítanod. Neked pedig szükséged van ezekre a játékokra, mert ettől érezheted magad nőnek.

Szexsablonok

Vetkőzd le a gátlásaidat az ágyban! Biztosan vannak olyan vágyaid, amiket nem mersz párod előtt feltárni, mert egy jó ideje már a szex is egy lomha folyó lassú medrében vánszorog. Ezen a téren többnyire a nő az aktívabb fél, így a vágyak felforrósításának terhe rád marad. Hidd el azonban, hogy párod is legalább annyira élvezni fogja az újszerű élményeket, mint te, ha tehát arra vágysz, hogy úgy kényeztesd magad, hogy ő ennek csak passzív élvezője, kezdeményezd az élő mozit!

Ne félj új pózokat se kipróbálni, melyek új utat nyithatnak a gyönyör felé, és legfőképp az ágyban se felejts el csábító és dögös lenni! Válj azzá a vadmacskává, aki első éjszaka voltál, és ne csak azért feküdj mellé, mert ez már minden este így kell, hogy legyen, hanem mert vágysz az érintésre és a szexre.

Ki nem mondott szorongások

Azonban nem csak a megszokások útján juthattok el egy megfáradt, ellaposodott kapcsolathoz. A ki nem mondott problémák, szorongások könnyen elmérgesíthetik viszonyotokat, úgyhogy ha bármi baj van, tessék beszélni! Ha úgy érzed, párod egy ideje nem ugyanaz a férfi, akiért egykor megőrültél, próbáld meg rávezetni erre a problémára! Ha te is képes vagy mindig újítani, és a régi energiákkal feltöltődve elképesztően szexi lenni újra, ugyanezt tőle is elvárhatod. Ha pedig a megoldáshoz szünet kell, ne féljetek külön lenni egy kis ideig, mert az újrakezdés valószínűleg annál forróbb lesz, hiszen mire találkoztok, már mindketten elképzeltétek, milyen vadító helyzetekben szeretkezitek majd át az éjszakát.

Külön utakon járva

Az unalom legfőbb forrása pedig a folytonosság. Ne essetek abba a hibába, hogy sülve-főve együtt vagytok, és már csak közös társaságba jártok el. A kalandokra mindenkinek szüksége van, úgyhogy csütörtök este bátran öltsd magadra legszexibb partirucidat, és irány a csajokkal egy jó kis táncos mulatság!

Ott pedig ne süsd le a szemedet, ha egy idegen férfi végigmér, ugyanis éppen erre van szükséged. No nem a félrelépésre, csak a tudatra, hogy igenis jó nő vagy, és vannak még férfiak a világban, akiknek a szemében ellenállhatatlanul vonzó.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ezekkel az élményekkel feltöltődve pároddal is másképp fogsz viselkedni, de természetesen őt is el kell engedned az éjszakába, hogy az új kalandok egyensúlyba kerülhessenek, és ő is újra férfinak érezhesse magát. A végső kulcs pedig az őszinteség: ha tehát bármelyikőtöknek valami komolyabb kaland becsúszna – mert ennek is megvan az esélye –, beszéljétek meg! Ha közös erővel helyre akarjátok hozni a problémákat, akkor ez sem lehet akadály.

Ezt is szeretjük