18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szex hármasban

Mit gondol róla a nő?

A férfiak véleménye szinte egyértelmű, a nőké már sokkal kevésbé. Olvasd el, mielőtt megpróbálnád rávenni a barátnődet!

Az édeshármas

Kettő az egy pár, három az már tömeg – tartja a mondás. Ássunk a mélyére, hogy mit gondolnak a nők az édes hármasról. Többek között azért is, mert el kell oszlassunk néhány tévhitet. Például azt, hogy nem vagyunk rávehetők. Mert a gyengébb nem képviselői között is akad olyan, aki kalandor és belevág, és természetesen olyan is, aki soha nem fog. De mint mindig, mivel nőkről van szó, a történet most sem ennyire egyszerű.

Ciki vagy cuki?

Teljes megdöbbenésemre ez a téma volt az egyik legnagyobb indulatot kiváltó a barátnőim között. Egymás szavába vágva magyarázták a helyzetet, hogy mikor éri meg belemenni és mikor nem.

E. harsány röhögésbe fordult, amikor feltettem neki a kérdést, hogy mit gondol a nem mindennapi felállásról:
- Amikor az ex először kérdezte be, hogy mit szólnék egy ilyen mókához, kajánul vigyorogva azt feleltem neki, hogy nagyszerű ötletnek tartom, úgyis mindig tetszett a legjobb barátja. Nyilván elsápadt, hiszen ő arra gondolt, hogy egy lányt veszünk be harmadiknak! Hát nem cuki?
Vagy inkább ciki? Vannak még egyáltalán tabuk a szexben a XXI. században? Aligha, amennyiben szabad akaratból tesszük, a magunk és a másik kedvéért.

A férfi oldalon nyilván a négy mellet a kézbe felállás a népszerűbb, a hölgyek véleménye ebből a szempontból majdnem hogy egál.
Egy másik vérmes hölgy úgy vallott, hogy ritkább, ha egyedül van a lány, és néhány perc múlva úgyis észreveszed, hogy ez bizony, csak és kizárólag a fiúkról szól. Arról a „pornó-fantáziáról”, ami hajnalonként csavarodik a férfi fejébe, kicsit bizarr is, de egy valami biztos: nem rólad szól a történet, személyed lényegtelen.

Értelem és érzelem

Ezen a ponton nagy egyetértés támadt, és meg is közelítettük a végső konklúziót. Vagyis azt, hogy az intimitáshoz két ember kell.
Én a tapasztalatból beszélő hölgyekre hallgatok, akik úgy gyóntak, miszerint nagyszerű dolog az édeshármas, ha érzelmileg egyik fél irányában sem vagy érintve.
Hogy is van ez? Ami néhány pohár pezsgő után jó ötletnek tűnik, az reggel, tiszta fejjel, már egyáltalán nem vicces.

Sz. azt mondja, ha tudta volna, hogy még évekkel később is visszajönnek annak az éjszakának a képei, amikor a férje a másik nővel volt együtt, soha nem ment volna bele a játékba.
Szép a gondolat, hogy ha bizalom van két ember között, akkor működnek az ilyen dolgok, csak éppen nem igaz. A nő, ha szerelmes nem akarja más karjában látni a pasiját. Arról nem is beszélve, hogy ha az illető férfiállat rugaszkodik elő ezzel a kérdéssel, már a pálya szélén hisztis lesz, hiszen azonnal azt képzeli, valami baj van, és nem elég jó a férfinak. És akkor még el sem kezdődött a meccs!

Másfelől, az sem igaz, hogy a fiúk olyan könnyedén veszik ezt az ügyet! A példabeszéd lényege egy pár, ahol látszólag mindkettő szerelmes, mondom látszólag, a srác nem is lehetne boldogabb, amikor a csaja előáll a farbával, vegyék be a barátnőjét harmadiknak.

A szabály, a fiú nem lehet együtt vele, csak a hivatalos barátnővel. Másnap reggel a srác arra ébred, hogy beleesett a betolakodó harmadikba. Frankón azt gondolja hetekig, hogy szerelmes. Olyannyira, hogy a kapcsolat rá is megy, a lányok pedig azóta nem beszélnek egymással.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A srác pedig? Lassan, de biztosan belátta, hogy inkább csak az volt a baj, hogy nem kapta meg amire vágyott, és a saját barátnőjére volt féltékeny aktus közben. Szép.

Gondolkodni tessék. Ha kell, inkább túlagyalni, túlparázni a helyzetet, mielőtt döntést hoztok. Hiszen ésszel él az ember, visszacsinálni, megragasztani nem olyan könnyű azt, ami eltört. Mert alapvetően úgyis az érzelmeink irányítanak.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük