18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az ágyrengető szex 4 titka (18+)
Felperzselni a vágyakat mindkét fél számára csodás dolog. Nem kell más, csak egy kis fantázia, és fejest ugorhattok a gyönyörbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, kezd ellaposodni a kapcsolatotok? A boldog társas élet fontos része a kielégítő szexuális élet. Dobd fel néhány új ötlettel az együttlétet, és meglátod, mindketten felszabadultabbak lesztek.

Ismerd meg párod titkos vágyait!

Amikor két ember összejön, izgalmas játék veszi kezdetét, amiben mindkét fél igyekszik minél többet megtudni a másikról.

Szexuális vágyaitokat, erogén zónáitokat már biztosan kölcsönösen kitapasztaltátok, ám még ilyenkor is akadhatnak olyan dolgok, amiket soha nem próbáltatok. Minden ember más, van, aki könnyen megnyílik, míg mások nehezebben. Bármelyik csoportba tartozik is kedvesed, biztosan akad olyasmi, ami izgatja a fantáziáját, csak még nem került szóba köztetek. Mikor kellően felforrósodott a hangulat, súgd a párod fülébe, hogy kész vagy teljesíteni minden kívánságát. Olyan dolgokat tudhattok meg így egymásról, melyek még közelebb hoznak majd benneteket.

Fedd fel társadnak, te mire vágysz!

Ha őszintén, gátlások nélkül el mered mondani kedvesednek, téged mi tesz boldoggá az ágyban, ő is könnyebben megnyílik majd előtted, és a vágyaidat is nagyobb eséllyel valósítja meg. Ha nehezen megy az egymás előtti feltárulkozás, kezdetben segíthettek egy pohárka borral, ugyanis nemcsak a kommunikáció, de a hangulat is sokat számít. Ha felizgatott állapotban kezditek körüljárni a témát, valószínűleg szabadabban jönnek majd a gondolatok, amiket aztán már csak meg kell valósítani.

A változatosság gyönyörködtet

Mivel a mi kultúránkban a monogámia az elfogadott, a párcseréből fakadó változatosság eleve kizárt. Akadnak, akik ezt a módszert alkalmazzák, azonban ez könnyen lelki sérülésekhez, és a bizalom elvesztéséhez vezethet mindkét fél részéről. A legtöbb ember csak tartós párkapcsolatokban képes igazán kibontakozni. Ez teljesen természetes, hiszen ahhoz, hogy feltárulkozz egy másik ember előtt, idő és bizalom kell. Rendkívül inspiráló lehet azonban, ha a szeretkezések helyszínét olykor váltogatjátok. Ágyban, párnák közt a legkényelmesebb, de nyáron egy eldugott tisztás zöld füvén is mámorító lehet az együttlét. Az autó hátsó ülése szintén rejteget magában izgalmakat, de akár egy egyszerű hétvégi ház meghitt kis szobája is új utakat nyithat meg előttetek. Mindig ugyanott, ugyanúgy csinálni egy idő után tényleg unalmassá válik, hát tégy ez ellen, és használd a fantáziád!

Hol kezdődik az előjáték?

Az előjáték lehet rövidebb és hosszabb is. Olykor egy érintés is elég hozzá, hogy egymásnak essetek, míg máskor hosszasabb kedveskedés eshet jól. Ám a vágyak felébresztése nem csak az ágyban kezdődhet.

Használd ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket, és küldj pajzán sms-t kedvesednek. Írd le benne, hogy mi mindent teszel majd vele, ha este hazaér! Hidd el, már az előszobában neked esik majd.

Ha merészebb vagy, küldhetsz néhány rögtönzött fotót, esetleg kis videót magadról szexi fehérneműben. Párod így már napközben is az estéről fantáziál majd.

Ezt is szeretjük