18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex haladóknak (18+)
A tűzforró szám: 69
A közös és kölcsönös orális szex mennyei, hiszen egyszerre élvezitek a gyönyöröket. Ismerd meg a legforróbb trükköket a feledhetetlen élményért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők 88%-a az orális szexet részesíti előnyben, és mindössze egynegyedük kedveli jobban a hagyományos vaginális szexet. A férfiak körében pedig a nyelvelés legalább annyira közkedvelt, mint a hagyományosabb verzió. Tehát bátran állítható, szeretjük a francia szexet! Külön-külön is, de egyszerre talán még jobb. Tegyétek hát sztereóban!

Variációk egy témára

  • A legegyszerűbb, ha a nő van felül, térdeit terpeszben, kétoldalt a pasi feje mellé teszi, és ráhajol. Szinte tökéletes helyzet, nagyon sok örömet okozhat mindkettőtöknek. Ebben a pózban még olyan tájakra is könnyebben elkalandozhat a pasi nyelve, amelyeket eddig talán még nem érintett – például a popsi, vagy a gát környékére.
  • Fordítva is csinálhatjátok, így azonban egy kicsit macerásabb a dolog, ha esetleg párod, lelkesedését szabadon engedve, egy kicsit mélyebbre hatol toroktájon, mint ahogy azt te szeretnéd.
  • A legkényelmesebb verzió talán az, ha oldalt fekszetek. Fejed a combjára hajthatod, és ő is megteheti ezt, miközben kényeztet. Ebben a pózban mindkettőtöknek nagyobb lesz a mozgáslehetősége.
  • Ha a felsorolt három variáció nem tűnik elég izgalmasnak, vihettek a 69-be némi Káma Szútra utóérzést. Vagyis, ha akarjátok, átültethetitek ezt a pozíciót függőleges helyzetre is – a párod áll, téged pedig fejjel lefelé tart. Bár tény, hogy ebben a pozitúrában a sérülés veszélye némiképp megnő, de hát bátraké a szerencse.

Amit tilos

Bár a 69 felettébb izgató, azért van egy nem túl szerencsés hátulütője, ebben a pózban mindkettőtöket könnyen elragadhat a hév, és valószínűleg nem tudtok majd egymásra úgy figyelni, mint mikor felváltva beszélitek a francia nyelvet. Ezért különösen oda kell figyelni az esetleges hibákra.


  • Fogazás: már maga a szó is hátborzongató a férfi számára. Légy nagyon óvatos, vigyázz a fogaiddal, hiszen örömet akarsz okozni neki.
  • Borosta: nyugodtan kérd meg párodat, hogy borotválkozzon meg - különösen erős arcszőrzet esetén javallott. Mert igenis szúr! Természetesen ezért cserébe majd joggal fogja elvárni, hogy te se legyél bökős „délen”. De hát valamit valamiért.
  • Pornó: sok férfi gondolja úgy, hogy a pornófilmeken látott orális szex a valóságban is megállja a helyét. Persze ez hatalmas tévedés. Amikor a pornószínésznő olyan szélesre tárja a lábait, hogy egy tornászolimpikon is megirigyelné, közben pedig a férfi feszes nyelvvel közelít, az sokkal inkább az operatőrnek jó, mint a lánynak. A csiklóban nyolcezer idegvégződés van, így nem szükséges agresszív módon közelíteni, mert az óvatosabb mozdulatok sokkal hatékonyabbak lehetnek.

Végkifejlet

A „nyelni, vagy nem nyelni” kérdéskört a meglepetések elkerülése végett szerencsésebb előre tisztázni. Nincs annál illúziórombolóbb dolog, mint mikor francia szex után a nő hirtelen felpattan, és a fürdőbe rohan.

Ezen kívül nem árt észben tartani, hogy a nők többségének hosszabb időbe telik eljutni a csúcsra, így megesik, hogy azon görcsölnek, vajon párjuk nem fáradt-e el a nagy igyekezettől.

Nyugodtan engedd el magad, és törődj bele, hogy nőként ez márpedig időbe fog telni. Így remélhetőleg a 69-es szám végére összejön az adok-kapok biznisz, és mindenki győztesen kerül ki a helyzetből.

Ezt is szeretjük