Vasút menti viskók, omladozó házak és mélyszegénység: ilyen szörnyű az élet a bangladesi nyomornegyedekben

Megrázó képeken a dakkai nyomornegyedek: így élnek a legszegényebbek Bangladesben.

dakka cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dakka, a világ egyik legnagyobb városa több mint 16 millió lakossal rendelkezik, akik közül rengetegen élnek rossz anyagi körülmények között.

A bangladesi főváros körülbelül ötezer nyomornegyedet rejt, melyek lakói a legszegényebb rétegek közül kerülnek ki, és szörnyű körülmények közt élnek a telepeken.

Ilyen az élet a bangladesi nyomornegyedekben

A lakók nagy része dolgozó ember, kis fizetésükből azonban nem tudnak jobb életkörülményeket teremteni maguknak és családjuknak. Sokan közülük vasút menti viskókban, omladozó házakban élnek, és a tisztálkodást is gyakran a szemetes utcán kell megoldaniuk. Számos fotós ellátogatott már Dakkába, hogy megmutassa a mélyszegénységben élők helyzetét, és felhívja a figyelmet a problémára. Szomorú, megrázó képeken örökítették meg a nyomornegyedek lakóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük