Az arcforma is nagyon sokat elárul a személyiségjegyekről – Rád igazak a jellemzők?

A különböző arcformák más-más jellemvonásokról árulkodnak.

Mit árul el az arcforma a személyiségről?
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb személyiségteszten vagy kérdésekre kell válaszolni, vagy egy-egy ábrát kell megnézni, de azt tudtad, hogy akár a tükörbe pillantva is kiderülhetnek egyes jellemvonásaid?

Bármilyen meglepő is, általában az ember arcvonásai is árulkodnak néhány tulajdonságáról. Derítsd ki, rád vajon igazak-e azok, amik a legtöbb, hasonló fejformával rendelkezőre.

Ezt árulja el a személyiségről az arcforma

Jane Haner, a Wisdom of your face, a több mint háromezer éves arcolvasási technikákon alapuló könyv szerzője elárulta, az arcforma leleplezi mindenki alapvető személyiségjegyeit és életszemléletét. Más jellemző például a kerek, és más az ovális vagy a szögletes fejformájú személyekre. Sorra vesszük a legfőbb tulajdonságokat. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük