Mit látsz meg először a képen? Sokat elárul a személyiséged domináns jegyeiről

Melyik állatot pillantod meg először a képen? Sok mindent elmond rólad.

rajz cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokszor a legegyszerűbbnek tűnő személyiségtesztek is nagyon sokat elmondanak az emberről. Nem véletlenül mutatnak még a filmekben is a pszichológusok többértelmű rajzokat, tintafoltokat a pácienseknek. 

Az is rengeteget mesél például rólad, hogy milyen állatot pillantasz meg először egy összetett képen. Tudat alatti döntésed leleplezi a domináns személyiségjegyeidet.

Mit látsz meg először a képen?

Csak annyi a feladatod, hogy nézz rá az alábbi ábrára, és ne gondolkozz rajta, ne várj sokat, csak jegyezd meg, mi az, amit legelőször megláttál rajta, min akadt meg a szemed. Ezután pedig olvasd el lentebb, hogy mit árul el rólad a választásod.

rajz 1

Ha a lovat láttad meg

A lovak a mozgató életerőt képviselik, és arra utalnak, hogy szenvedélyes ember vagy, aki követi a vágyait. Ennek ellenére képes vagy megőrizni az egyensúlyt ösztönös természeted és az elvárások, a reális döntések között. Ezenkívül, akinek ezen az állaton akadt meg a szeme, annak valószínűleg erős a szexuális energiája is, és szereti az izgalmakat.

Ha a kakast vetted észre

Aki a kakast vette észre, az sokszor lelkesedik a dolgok iránt, és szívesen mutatja meg tehetségét, nagyszerűségét másoknak, de ez nem azt jelenti, hogy beképzelt lenne. A kínaiak szerint a kakas tarajával civilizáltnak tűnik, sarkantyúja miatt harcias, bátran támad, ha ellenséggel kerül szembe, ellenséggel szemben bátran támad, étkezés közben engedi, hogy mások csatlakozzanak hozzá, sosem mulasztja el kötelességét a reggeli órákban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lehet, hogy szereted feszíteni a húrokat, vagy büszkélkedni az elért céljaiddal, de az is biztos, hogy meg is dolgozol mindenért, és rengeteget leteszel az asztalra.

Ha a rákon akadt meg a szemed

Ebben az esetben valószínűleg félénk és érzékeny ember vagy, mégis szeretsz óvatosan felfedezni, és bölcsen, hasznosan használod fel, töltöd el az idődet. Tudod, hogy közösségben lenni is jó, de azt is, hogy szükség van egyedül töltött órákra, valamint önreflexióra. Tisztában vagy azzal is, hogy nem mindig egyenes út vezet a céljaid eléréséhez.

Ha az imádkozó sáska tűnt fel először

Kedveled a békét, a nyugalmat, a csendet, és szükséged is van rájuk. Lehet, hogy megtapasztaltad már a káoszt, és rájöttél, hogy meg kell tanulnod, hogyan zárd ki a külvilágot, és hogyan térj vissza a belső békédhez. Erre pedig megvolt a motivációd és az erőd is. Fontosnak tartod, hogy a számodra megfelelő tempóban éld az életedet, emellett okos és éleslátó is vagy, képes vagy gyors döntéseket hozni, ha kell.

rajz 4

Ha a farkasra figyeltél fel

A farkas arra emlékeztet, hogy időnként a vad belsőd késztetéseid is figyelembe kell venned. Szervezett egyéniség vagy, aki megtalálja a harmónia és a fegyelem közti egyensúlyt. Megbízol a megérzéseidben, a meglátásaidban, rendkívül intelligens és hűséges vagy, viszonylag gyorsan alakítasz ki érzelmi kötődést. Néha azonban merevvé és versengővé válsz, főleg a nehéz helyzetekben, és szükséged van határokra, szervezettségre.

Ha a kutyára fókuszáltál először

Szükséged van arra, hogy hűséges, őszinte légy magadhoz, ám mostanában lehet, hogy elhanyagoltad, nem tisztelted eléggé önmagadat. Szeretetteljes, gyengéd, védelmező személyiség vagy, aki szeret másokon segíteni, mások szolgálatába állni. Nagyon nehéz letörni a lelkesedésedet, és megtörni téged.

Ha a sast láttad meg

A sas azt jelzi, hogy újra kapcsolatba kell lépned spirituális éneddel, utaddal, önmagadra kell hangolódnod, hogy ismét szárnyalhass a célod felé. Alapvetően képes vagy mindent megtenni a fejlődésedért, szabad és kiegyensúlyozott vagy, mégis szilárdan állsz a földön.

rajz 2

Ha a pillangón akadt meg a szemed

A pillangót megpillantók igazi üde személyiségek, akik mindig ragyognak, és sokszor örömöt okoznak másoknak, mindenki napját bearanyozzák. Képes vagy elfogadni a változást, gyorsan alkalmazkodsz hozzá, és elfogadod, hogy a dolgok számtalanszor könnyen jönnek, és könnyen mennek. Néha azonban különösen érzékeny vagy.

Ha a galambot vetted észre

A galamb a béke szimbóluma, és te tudod is, hogy mennyire fontos ez az élet minden területén, törekszel is rá. Szelíd és odaadó ember vagy ártatlan kisugárzással, ami nagyon sokakat vonz. Ügyelned kell arra, hogy nagylelkűségedet ne használják ki, ne ess vele túlzásba.

Innen ismerhetőek fel az intelligens emberek

Az okos embereket nem csak az IQ-teszteken elért eredményekből lehet felismerni. Vannak olyan viselkedésformák is, amik kifejezetten jellemzőek rájuk. Az Encyclopedia Britannicában publikált szakcikk szerint az emberi intelligencia olyan mentális képesség, ami magába foglalja az új tapasztalatok elsajátítását, új szituációk adaptálását, megértését és az elvont tartalmak kezelését. Akárhogy is, kár lenne tagadni, hogy a magas intelligenciájú embereknek kiemelkedő képességeik vannak. Most összeszedtük, milyen jelek árulkodhatnak erről.

Így viselkednek az intelligens emberek: ezekből a jellemvonásokból lehet felismerni őket

Egyes viselkedésformák árulkodhatnak az intelligenciáról - nem csak a tesztek mutatják meg az IQ-t.

Elolvasom

Képek: Facebook, YourTango.

Ezt is szeretjük