18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legvadítóbb anális szexfortélyok (18+)
Szívesen kipróbálnád, de félsz a negatív élményektől? Cikkünkben egyszerű megoldásokat kínálunk a leggyakoribb problémákra!

A derék görögöknek nemcsak a szónoklat és az érvelés hasznos tudományát köszönhetjük, de általuk került a köztudatba az is, hogy a szerelemnek tulajdonképpen nem csak egyetlen nyílása van az emberi testen.

Ezt a két hasznos adományt egyszerre kiaknázva talán párod is próbálta már az anális szex ingoványos talajára terelni vonakodó érdeklődésedet. Ha először nem is te vagy az, aki a kényes témát felveti a hálószobában, ha megfelelően álltok hozzá, a popsiszex kimondottan élvezetes dolog lehet számodra is.

Előítéletek

Ahhoz azonban, hogy élvezni tudd, fontos, hogy az anális szexet ne perverzióként fogd fel. Régóta él az a tévhit, ami szerint a férfiak rejtett, állatias ösztöneik miatt vonzódnak annyira a popsihoz.

Ha azonban belegondolsz, akkor rá kell jönnöd, hogy a National Geographicon valószínűleg még soha nem volt olyan műsor, amiben az állatok kísérletező kedve akkora leleményességhez vezetett volna, hogy a hím a nőstény faránál tevékenykedve a másik bejáraton kopogtasson. Az anális szexet tehát sokkal inkább egy magasabb szintű szexuális kultúra részének kellene tekinteni, ami igaz is rá, amikor a párok intim és meghitt formában, kölcsönös örömszerzésre használják.

Hogyan lehet jó?

Ha tehát különösen jólesik, amikor párod az előjáték alatt vagy szex közben a fenekedet simogatja, egyáltalán nem kell zavarba jönnöd, és megálljt sem kell parancsolnod kíváncsi ujjainak. Engedd, hogy addig menjen el a simogatásban, amíg azzal egyre jobban és jobban képes felizgatni. Ha pedig a forró előjátéknak köszönhetően – ami természetesen szigorúan csak a bejárat küszöbéig tart, és nem tovább – sikerült teljesen ellazulnod és ráhangolódnod a dologra, akkor vágjatok bele! Ahhoz azonban, hogy fájdalom helyett csak a gyönyört érezd, néhány fontos alapszabályt feltétlenül be kell tartanotok, mielőtt magával ragadna a szenvedély heve.

A leggyakoribb problémák

  • Higiénia: az alapos tisztálkodásra legfőképpen azért van szükség, hogy mindketten teljesen felszabadultak lehessetek. Kezdjétek az együttlétet egy romantikus fürdővel, ami a praktikum mellett ellazulni is segít!
  • Az óvszer hiánya: ez nemcsak a nemi betegségek és a higiénia miatt elengedhetetlen kelléke a popsiszexnek, de azért is fontos, mert a végbélből sokkal könnyebben felszívódik a nedvesség, mint a hüvelyből, ha tehát megfeledkeztek az óvszerről, akár allergiás reakcióra is számíthatsz.
  • Síkosító: az anális szex a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, feltéve, ha elegendő síkosítót használtok közben, és partnered ügyel arra is, hogy az aktus során ezt rendszeresen pótolja.
  • Ritmus: nem elég azonban csak a síkosító mennyiségére ügyelni, az is fontos, hogy először minden mozdulatot nagyon lassan tegyetek meg. Az elsietett behatolás mellett egy kapkodós befejezés is igen kellemetlen élmény lehet.
  • Kommunikáció: ahhoz, hogy teljes mértékben elkerülhesd a fájdalmat, nem szabad megfeledkezned a kommunikációról sem. Az anális szex csak úgy lehet tökéletes, ha összes gátlásodtól megszabadulsz, és végig beszélgetsz partnereddel: ha valami fáj, ha egy testhelyzet kellemetlen, vagy túl gyors a ritmus, jelezd neki!

Lassan a hévvel!

Nem a legjobb döntés, ha egy vadító gyorsmenet keretei között próbáltok meg beletanulni az anális szex rejtelmeibe. Ez nem azt jelenti, hogy félnapos előkészületre van szükség az együttléthez, ha ugyanis a síkosító, az óvszer és az egyéb kellékek úgy sorakoznak az éjjeliszekrényeden, mint influenzajárvány idején az Algopiryn meg a lázmérő, az meglehetősen frusztráló tud lenni. Ha tehát túlságosan rákészülsz a dologra, könnyen lehet, hogy, mire oda juttok, el is megy tőle a kedved.

A kiegészítőkre azonban feltétlenül szükségetek lesz a popsiszex során, úgyhogy jobb, ha könnyen elérhető helyen tartod az óvszer és a síkosítót, de ne legyen az este túlszervezett. Ha minden problémát sikerül kiküszöbölni, akkor azonban biztos lehetsz benne, hogy a popsiszex egyáltalán nem lesz kellemetlen élmény, és könnyen lehet, hogy legközelebb sem fogod visszautasítani párod közeledését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük