18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális és anális szex, a tökéletes férfigyönyör záloga (18+)
Ha különleges módon szeretnéd kedvesed forró vágyait kielégíteni, íme, néhány ötlet!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak többsége imádja az orális szexet – főleg kapni –, és legtöbbjük az anális szexnek is nagy rajongója. Most megtudhatod, mitől imádják ennyire a férfiak a szeretkezés eme formáit. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy még jobban csinálni, néhány hasznos ötlettel is szolgálunk, hogy mindkettőtöknek jobb legyen.

Az orális szex

A férfiak odavannak azért, ha a nő szájjal kényezteti péniszüket. A pasik azért szeretik az orális szexet, mert ez csak róluk, az ő örömükről szól, különböző nyelvtechnikákkal és helyes szájtartással pedig nagyobb gyönyört nyújthatsz nekik. A pasid intenzívebb érzést élhet át akkor is, ha kissé erőteljesebben csinálod.

Ami azonban mindennél izgatóbb számára, hogy ilyenkor az alárendelt nő szerepét játszod, aki teljesíti kívánságait. Ezt pedig ki ne szeretné olykor?

Hogyan csináld?

Mielőtt a szádba vennéd, simogasd, kényeztesd addig, míg kellőképpen fel nem izgatod: ha már készen áll, elkezdheted a szájmunkát. Először finoman nyalogasd körbe, és a herékről se feledkezz meg! Csókolgasd a nemi szerv tetejét, majd finoman vedd a szádba a legvégét, és gyengéden, de egyenletesen kezdd el szívni. Ezután formálj O alakot a szádból, és le-föl mozdulatokkal engedd beljebb és kijjebb a szerszámát! A ritmikus mozgás nagyon fontos, de a tempót időnként váltogasd: hol lassabban, hol gyorsabban kényeztesd, hogy nagyobb élvezetben legyen része. Ha elfáradtál, vedd át a kényeztetést a kezeddel!

Neked is legyen jó!

Ha közben te is szeretnél egy kis kényeztetést, elhelyezkedhettek a hatvankilences pózban, így pasid is elérhet téged a nyelvével. Ám előfordulhat, hogy nehezebb szájjal örömet okozni a másiknak, ha közben rajtad is dolgoznak. Simogathat pasid kézzel is, míg te orálisan teszed boldoggá, vagy fordítva!

Ha elég merész vagy, magadat is simogathatod, míg párodat szájjal édesgeted. Ez ugyan elég fárasztó, ám a pasid számára dupla élvezet. Rendkívül izgatónak találja majd a látványt, ahogy magadhoz nyúlsz, miközben a pénisze a szádban van.

A popsiszex

A férfiak többsége azért szeretné kipróbálni, mert valami új, valami felfedezésre váró terület, akik pedig már próbálták, és újra meg újra megtennék, azok számára édes gyönyört szerzett. A végbél ugyanis szűkebb a hüvelynél, ezért intenzívebb szexuális élvezetet eredményez. Fontos azonban, hogy csak akkor próbáljátok ki, ha mindketten szeretnétek, és már eleget tudtok róla! A fertőzésekkel és sérülésekkel szembeni védekezés alapvető fontosságú. Az anális szexhez nélkülözhetetlen valamilyen síkosító, ugyanis a hüvellyel ellentétben a végbél nem termel nedvességet, ami megkönnyítené a behatolást. Kezdetben ráadásul nehezebben is tágul, így eleinte csak nagyon óvatosan kezdjetek neki, és lépésről lépésre haladjatok!

Hogyan tovább?

Ha mindketten szeretnétek kipróbálni, a síkosítón kívül szerezzetek be óvszert is, ami megvéd a veszélyes fertőzésektől. Ha a popsiszex mellett döntötök, ne váltogassátok a hüvelyi és végbélnyílást, mert csúnya fertőzéseket okozhat. Ha úgy érzed, hogy jólesne közben a csikló izgatása, vezesd pasid kezét a helyes irányba! Így ha popsin keresztül esetleg nem, a csikló simogatásával te is eljuthatsz a csúcsra.

Ennek annyi hátránya van, hogy ilyenkor még szűkebb lesz az ánuszod, ami lehet, hogy fájdalmas érzést kelt. Éppen ezért fontos, hogy mindent csak addig csináljatok, amíg jólesik! Ha pedig elsőre nem jön össze, ne adjátok fel: a nőknek ez esetben nehezebb dolguk van, hiszen egy újfajta örömforrás nyújtotta élvezetet kell elsajátítaniuk. Akad, akinek elsőre is kellemes, míg másoknak csak a többszöri próbálkozás után hoz gyönyört.

Ezt is szeretjük