3 nő, akire sokan féltékenyek, pedig semmi okuk rá: a szakértő elmondta, hogy miért nincs
Felesleges civakodást okoz csupán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre révbe értél, mégsem tudsz hátradőlni? Folyton a párodat lesed, kivel milyen viszonyban van? Lazíts, és próbálj megbízni benne. Hidd el, hogy téged szeret.

Sem az anyja, sem az exe, sem pedig a legjobb barátnőd nem állhat közétek. Illetve kivételek sajnos mindig lehetnek. Ez a három nő azonban három biztos jellel üzen, ha mégis baj van…

Az a nő, aki minden titkodat ismeri

A barátnődnek mondhatni munkaköri kötelessége elfogadni a választottadat. Ugyanígy a párod is igyekszik majd jóban lenni vele, hiszen pontosan tudja, hogy mennyire fontos neked ez a régi kapcsolat.

Furcsa, de kettőjük között akár még különleges cinkosság is kialakulhat. Ez jó jel. Hiszen őket az hozza össze, hogy mindketten téged szeretnek. Ha baj van, számíthatsz rájuk. Amikor pedig valami jó történik veled, önzetlenül osztoznak az örömödben. Igen, jól gondolod, hogy a számodra fontos párkapcsolat a barátságod próbája is.

A legjobb valódi barátnőd soha, semmilyen körülmények között nem néz a párodra úgy, mint férfira.

Ám azonnal kapd fel a fejed, ha úgy érzed, kimaradsz valamiből. Nincs olyan, hogy ez a számodra különösen fontos két ember kihagy téged egy programból. Hiába van szó például egy olyan koncertről, sportról, ami téged nem érdekel. Ha igazi a barátság és élő a szerelem, ők ketten nem léteznek együtt, nélküled.

Az a nő, aki legalább olyan fontos volt, mint te

Naná, hogy a párod előző szerelme is befolyásoló tényező. Induljunk ki azonban onnan, hogy ez a férfi nem véletlenül van most veled. Valami nem stimmelt a korábbi kapcsolatában, megvan az oka annak, hogy véget ért a viszonya az exével. Ettől még megmaradhatott valamiféle kapcsolat közöttük. Kérdés, hogy milyen.

Ha közös a baráti körük, peched van, nem kerülheted el a volt barátnőjét. Légy nagyvonalú, hidd el, ő is azon igyekszik majd, hogy nektek együtt sikerülhessen. Amennyiben nincs olyan élethelyzet, amiben feltétlenül összetalálkozhatnának, mégis tartják a kapcsolatot, még mindig fő a jóhiszeműség. Talán barátok lettek, ami szintén azt bizonyítja, hogy iránta egészen mást érzett, mint irántad.

Ha viszont egyszer is eléd veszi őt, kezdj el gyanakodni. Ha a párod semmit nem érez iránta, akkor nincs bármikor segítségkérés, éjszakai telefon, csak úgy fussuk össze és így tovább. Amennyiben az exe az élete része maradt, ideje tisztázni: miért is?

Az a nő, akivel szemben nincs fegyvered

Ő nem más, mint a párod édesanyja, azaz az anyósod. Talán megnyugtató lesz számodra, hogy nem kell kedvelned őt. Viszont kötelességed elfogadni. És mindent, ami vele együtt jár.

A legtöbbször ez viszonzásra is talál, vagyis az a nő, aki megszülte a férfit, aki az életed párja, ugyanígy érez veled kapcsolatosan. Szerencsés esetben akár még szeret is téged, ám mindenképpen tudomásul veszi, hogy te vagy a fia társa. Békés egymás mellett élés. Te eltűröd, hogy a pasid bármikor ugrik, ha neki szüksége van rá. Ő elnézi, hogy a párod az ideje legnagyobb részét veled tölti.

Inkább ne kérdezd, mi van, ha nem. Ha a számodra megfelelő férfi viszonyulása hozzád és az anyjához nem kiegyenlített, sőt, az anyósod visz mindent, akkor bizony szól a vészcsengő. Nem vált még le róla, nem találja a helyed az életében.

Ezt is szeretjük