18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes 69-es pozíció titka (18+)
Ha szeretnéd tökélyre vinni az orális szexet, tudd meg, hogyan lehet egyszerre részetek a buja gyönyörben!

Mindegy, hogy előjáték, netán egy vad együttlét főfogása, ha ismered a legjobb technikákat, a 69-es póz biztosan feldobja majd szexuális palettátokat. Ha kezdő vagy még a nyelvgyakorlatokban, akkor se rettenj meg ettől az ínyencségnek számító pozíciótól, hiszen kár lenne kihagynotok a különleges, közös gyönyör élményét!

Biztos lehetsz benne, hogy partnerednek sem lesz kifogása a kölcsönös franciázás ellen, hiszen sok férfi nemcsak azt szereti, ha őt kényeztetik, hanem azt is kifejezetten vadítónak tartja, ha ezzel egy időben nyelvével ő is megérintheti a női nemi szervet. Ha megfogadsz néhány tippet, garantáltan mind a ketten a gyönyörök új dimenzióit tapasztaljátok majd meg!

Mire figyeljetek?

Mielőtt a lényegre térnétek, csakúgy, mint a hagyományos orális szex esetében, ezúttal is fontos, hogy ne feledkezzetek meg az intim higiéniáról, így egyikőtöket sem érhetik kellemetlen meglepetések.

Egy gyors zuhany kettesben remek módja annak, hogy az előkészület se legyen illúzióromboló, hiszen fürdés közben is folytathatjátok az előjátékot. Ezen túlmenően is vannak azonban olyan részletek, melyekre nem árt, ha kölcsönösen odafigyeltek.

Ilyen például a szőr a nemkívánatos helyeken: a borostás áll érintése nem túl kellemes élmény neked odalent, partnered vágyát pedig valószínűleg ennél sokkal intimebb testrészeiden lohasztja a bozontos látvány, tisztán esztétikai szempontból.

Ha nem szeretnél teljesen csupasz lenni, egy apró fazont nyugodtan magadon hagyhatsz, de ugyanúgy te is elvárhatod partneredtől, hogy ő is rendezettebbé tegye a szőrviszonyokat a nemi szerve környékén.

Az első nyelvgyakorlatok

A kölcsönös orális szex alapvetően lassú, meditatív módja az örömszerzésnek, melynek során váltakoznak azok a szakaszok, amikor a saját gyönyörödre figyelhetsz, és amikor párod élményére koncentrálsz. Ezért, mielőtt belevágnátok a közepébe, hasznos lehet egy kis bemelegítés, hiszen, ha kellőképpen izgatott állapotban vagytok, könnyebb lesz végig fenntartani a vágyat. Nem kell egyből rátérni a nemi szervekre: először indítsátok felfedezőkörútra nyelveteket egymás testén!

Persze nem csak külön utakon járhattok ajkaitokkal, hiszen maga a csók az egyik legforróbb előjáték, ami pillanatok alatt hangulatba hozhat mindkettőtöket. Ezt követően kényeztethetitek egymást a legforróbb helyeken is finom érintésekkel, kézzel és szájjal egyaránt.

Bár a férfiak hajlamosak türelmetlenül tűrni a hosszas előjátékot, húzd addig az időt, amíg csak lehet, hogy amikor a lényegre tértek, úgy érezd, nem bírod tovább. Ekkor vedd a szádba partnered péniszét ízelítőképpen, majd pedig ő is foglalkozhat veled egy kicsit külön, mielőtt egyszerre elkezdenétek ízlelgetni egymást.

Pózválasztás

A közös játékhoz számos pozíció létezik az akrobatikustól a meghittebbekig, ha viszont nem vagy nagyon gyakorlott, a legegyszerűbb, ha azt választod, amikor te vagy felül.

Ebben a helyzetben tartsd a térdeidet terpeszállásban, kétoldalt a pasi feje mellé támasztva, és hajolj az ölébe, hogy a lehető legkényelmesebben hozzáférhess férfiasságához. Ez a póz lehetőséget ad arra, hogy olyan tájakra kalandozzon a férfi nyelve, melyeket eddig talán még nem is érintett, hiszen ebből a szögből hozzáférhet a gát környékéhez is.

A nemi szerv és a végbélnyílás között található bőrfelület igen érzékeny, könnyen izgatható zóna, nem baj tehát, ha első pillanatra meglepetésként ér párod nyelvének érintése, de éppen nem tudsz nemet mondani - mire szabaddá válnak ajkaid, könnyen lehet, hogy már nem is akarsz.

Az ideális testhelyzetet befolyásolhatják a magasságkülönbségek, de egy kis találékonysággal könnyen túlléphettek ezeken az akadályokon. A fő az, hogy mind a ketten úgy helyezkedjetek el, hogy a leginkább átadhassátok magatokat az élvezetnek, és eközben a másikhoz is minél jobban hozzáférhessetek.

A csúcsig

Ha sikerült rálelni a számotokra legkényelmesebb testhelyzetre, nincs más hátra, mint az orális szex megszokott mozdulatai.

Ha szeretnéd tudni, milyen orális technikákkal teheted párod számára élvezetessé a kölcsönös szájmágiát, meríts ihletet cikkünkből! »

A különbség annyi, hogy olykor-olykor be kell várnotok egymást, alkalmazkodnotok kell egymáshoz. Az egyik fél egy időre nyugodtan átadhatja magát a gyönyör önző élvezetének, majd, mielőtt túlzottan belefeledkezne a kéjbe, már fordulhat is a felállás, hogy mindent beleadjon abba, hogy a másikat a csúcsra juttassa.

Ha ezt a módszert alkalmazzátok, egyikőtök sem érzi majd elhanyagolva magát, és szép fokozatosan együtt juthattok el az orgazmusig. Ha ez mégis túl lassúnak bizonyulna, akkor váltsatok gyorsabb tempóra, és koronázzátok meg a hosszú felvezetést egy heves szeretkezéssel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük