18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 tűzforró szexpóz, kizárólag haladóknak (18+)
Élvezd a gyönyört, és próbáld ki, milyen, ha mindeközben kedvesed irányít!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Forrósítsátok fel szexuális életeteket néhány extrém pozícióval. Ha kedvenc helyzeteiteket kicsit felturbózzátok, egészen újszerű szexuális élményben lesz részetek. Különleges élmény megtapasztalni, ha a látszat ellenére mégsem a te kezedben van az irányítás: ne félj azonban átengedni a hatalmat párodnak, és a legnagyobb gyönyör forrása lesz az ambivalens szexhelyzet.

Kinyílt virág

Ez a testhelyzet a misszionárius póz egyik változata, amelyben a nő ferdén tartja a lábát, így hüvelye kiszélesedik, ami lehetővé teszi, hogy könnyebben és gyorsabban mélyre hatolhasson a férfi. Miközben hanyatt fekszel, és alulról megtámasztva csípődet a férfi felé tolod, combodat széttárod, és térdedet behajlítva letámasztod a lábadat, engedd, hogy párod beléd hatoljon.

Mivel a helyzet erőteljesen igénybe veszi minden izmodat és türelmedet, jogosan elvárhatod, hogy a pasi a behatolás alatt is kényeztessen a kezével: kérd meg, hogy simogassa a melled és csípődet. Mivel különösen mélyre lehet hatolni ebben a pózban, inkább a lassú örömöket válasszátok: a sietség könnyen fájdalmat okozhat.

Vízidaru

Erről a taoista szexhelyzetről hagyományosan azt tartják, hogy gyógyító hatással van a nemi szervekre, a hasra és a lépre. Az együttlét során a nő irányít, tehát a te mozgásod lesz a közös gyönyör forrása. Engedd, hogy partnered egy puha ágyra fektessen, azonban a legjobb, ha derekadat még ezen felül is alátámasztod egy kényelmes párnával. Miközben lábaddal átkulcsolod a derekát, engedd, hogy megtámaszkodjon melletted, és úgy térdeljen, hogy háta az ágy szintjével párhuzamos legyen.

Ezt követően rólad szól az együttlét: miközben a férfi egyhelyben áll, mozgásoddal kedvedre irányíthatod az aktust, és kiélvezheted a gyönyör minden percét!

A páva etetése

Ehhez az egyszerű, álló testhelyzethez ülj egy magas bútorra úgy, hogy valamivel magasabban legyél, mint a pasi csípője. Ha lábaddal átkulcsoltad a derekát, engedd, hogy megragadjon, és az ölébe húzzon!

Ebben a helyzetben élénken tudtok szeretkezni, bár kissé megerőltető lesz, mivel egész testsúlyoddal a férfi karjára nehezedsz, ráadásul a combjaidat és a fenekedet is tartania kell. Ha azonban elfáradt, és tartana egy kis pihenőt, akkor sem kell egymástól elszakadnotok: miután gyöngéden visszahelyezett a bútorra, továbbra is szeretkezhettek, ha lábaid között tartod őt.

Tigrisugrás

A Káma-Szútra és más keleti szövegek gyakran állatok után nevezték el a különböző testhelyzeteket. Olyan érzéki mozgása pedig nem sok állatnak van, mint a tigrisnek, így nem csoda, hogy a szexualitás szimbólumává vált. A póz különösen lábfetisisztáknak ajánlott: ebben a helyzetben ugyanis különösen erotikus ívben hajlik hátra a nő lába.

Miközben hasra fekszel az ágyon, lábaidat nyisd kis terpeszbe, majd nyúlj hátra, fogd meg, majd húzd magad felé a lábfejed. A test így teknő formába hajlik, ami szűkebbé és feszesebbé teszi a hüvelyt, azonban éppen emiatt behatoláskor intsd párodat óvatosságra, nehogy fájdalmat okozzon. A ritmust ezúttal a férfi diktálja, de nem kell túlzottan visszafognod: engedd felszínre törni ösztöneidet, és hihetetlen élményben lesz részetek!

Bambuszhasogatás

Bár ebben a pózban hanyatt fekszel, az irányítás valójában mégis a te kezedben van. Bár alapvetően szexuálisan a nő a passzív, befogadó fél, néha szükséged lehet rá, hogy helyet cseréljetek, és te lehessél aktív. Ez a póz pedig izgató ambivalenciával kecsegtet, mivel föléd magasodva a férfi a tekintetével ural, valójában azonban minden rezdülésednek alá van rendelve.

Miközben hanyatt fekszel, engedd, hogy a férfi letérdeljen veled szemben. Ezt követően egyik lábadat nyújtva tedd a nyakába, a másikat pedig enyhén behajlítva támaszd a mellkasának. Helyezkedjetek úgy, hogy a pasi térdeit kétoldalt csípőd mellé támaszthassa, közben azonban maradjatok elég közel a behatoláshoz!

Ekkor a párod mellkasának támasztott lábadat helyezd a combja mögé, és a két lábad finom mozgatásával tudod irányítani szeretkezésetek ritmusát. A különös helyzetben könnyebben irányíthatod hüvelyizmaid, ami nemcsak neked segít az orgazmus elérésében, de a pasinak is élvezetet okoz.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük