18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes orális szex (18+)
Ahogy a pasi szereti
Kíváncsi vagy, milyen a tökéletes orális szex a pasi számára? Ismerd meg a legapróbb titkokat, melyektől feledhetetlen lesz a szájmágia!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szex lehet egyben az előjáték, illetve különleges szexuális élmény is, ha egészen az orgazmusig folytatod. Nemcsak akkor érdemes kicsit kezelésbe venned a pasit ajkaiddal, ha érdeklődése nem elég szilárd: az izgatás ezen módja akkor is remek szerelmi elfoglaltság lehet, ha aktus nélkül szeretnétek gyönyört okozni egymásnak.

Ne feledkezz meg egyetlen érzéki pontról sem: járd be nyelveddel párod fegyverzetének minden egyes erogén zónáját, és kényeztesd úgy, ahogyan ő szeretné!

Az első lépések

Az orális szex elsősorban nem a pénisznél kezdődik. Ahhoz, hogy a gyönyör elsöprő legyen, már azelőtt érdemes felizgatnod párodat, hogy a kezed vagy a nyelved odalentre tévedne: ne fukarkodj a csókokkal és a simogatásokkal, melyekkel megteremtheted az alaphangulatot.

Attól függően, hogy milyen kedvedben vagy, lehetsz gyengédebb vagy vadabb már az előjáték során, de ügyelj rá, hogy a pasi tűréshatárán belül maradj.

Ha nem szereti a harapásokat, vagy, ha mellbimbóját izgatod, jobb, ha maradsz a lágyabb kézmozdulatoknál, és kerülöd a hevesebb gesztusokat. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy néha éppen a szenvedélyesebb kényeztetés hozza izgalomba, és, ha erősebben megszorítod, vagy óvatosan nyakon támadod, pillanatok alatt harcra kész lesz odalent is.

Készülj fel!

Ha eltaláltad, mire vágyik párod az előjáték szakaszában, nem lesz sokkal nehezebb dolgod a későbbiek során sem. Először is keresd meg a legkényelmesebb pozíciót: helyezkedj a lábai közé az ágyon, vagy kérd meg, hogy húzódjon az ágy szélére, hogy a földön térdelve kényeztethesd. Mielőtt a száddal érintenéd, nedvesítsd meg az ajkaidat.

Érintsd meg odalent!

Indulj el lefelé, és, ha eddig még nem szabadítottad meg az alsógatyájától, nagyon gyorsan tedd meg. Ezt követően a lehető legérzékibb lassúsággal pásztázd végig péniszét a nyelveddel, úgy, hogy közben a kezeddel legfeljebb csak a felsőtestét simogatod, de szerszámát nem érinted.

Add át a terepet ujjaidnak, miközben ajkaiddal lejjebb vándorolsz, és először a combjainak belső felét izgatod, míg el nem érkezel a herékig. Óvatosan vezesd végig a szádat a zacskóin, majd vedd a szádba az egyik golyóját, és rajzold körbe a nyelveddel. Ismételd meg ezt a másikkal is, miközben kezeddel markolod szerszáma tövét, és le-föl irányuló mozdulatokkal izgatod.

Nyelvvel a szerszám körül

Amikor a péniszre kerül a sor, továbbra is tartsd rajta a kezed, és ajkaiddal vedd kezelésbe a makkot, hogy nedves legyen, majd hosszában többször járd végig a péniszt, a tövétől egészen a hegyéig. Ha intenzívebb élményt szeretnél okozni párodnak, válts át ritmusos mozgásra, miközben kezeddel szabályozod, hogy párod milyen mélyre hatoljon. Még izgatóbb a kényeztetés, ha eközben ujjaid sem maradnak tétlenek, és azonos vagy ellentétes irányú mozdulatokkal a szerszáma tövénél is izgatod partnered.

A titkos gyönyörfokozók

Ha szeretnéd, hogy a férfinak igazán jó legyen az orális kényeztetés, néha tarts szünetet, amikor állkapcsodat is megpihentetheted. Ezalatt csak a nyelveddel izgasd tovább lassú mozdulatokkal, és különösen a fitymafék területét ingereld. Fűszerezd mindezt tekinteteddel, és időnként nézz a szemébe, hogy ne csak vérforraló, de intim is legyen az aktus.

Ezt követően újra vadabb ritmusra válthatsz: vedd a szádba a péniszét, és ahogy felfelé haladsz a makk irányába, fejts ki enyhe szívó hatást: ez a mozdulat a legtöbb pasit pillanatok alatt közelebb repíti a csúcshoz.

Ügyelj azonban arra, hogy amikor párod a célegyenesbe ér, állapodj meg egy technika és sebesség mellett, és ne váltogasd többé az ingereket, ugyanis ez túl hamar véget vethet a gyönyörnek.

Ha eldöntötted, hogyan szeretnéd a végjátékot elintézni, annak megfelelően izgasd tovább a kezeddel vagy a száddal partneredet, hogy ne az orgazmus pillanatát zavard meg egy hirtelen váltással.

Ezt is szeretjük