18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A szerszám mérete - tényleg számít?
Kizárólag férfiaknak!
A méret lényeges, de nem úgy, ahogy a férfiak nagy része gondolja. De ettől nem kell pánikba esni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit gondol a nő a férfi méretéről?

Tízből kilenc férfi ezzel a kérdéssel rúgott fejbe, amikor megkérdeztem, hogy mi az, amit először kiolvasnának a nők fejéből, ha lenne bármilyen masina, ami ezt lehetővé teszi.
Irulva-pirulva vallották be a vadmacsók is tényszerű válaszokat váró arcommal szembesülve, miközben izzadtak, mint kutya a vietnámi konyhán, hogy ugye nem írod bele, hogy én mondtam. De hidd el, kedves Judit, hogy ős és soha el nem múló félelme ez a férfinépnek, kéretik nem visszaélni vele.

A hétköznapi hősök szerepében tetszelgők is térdre rogyva vallották be, hogy még mindig ez a téma. Ködben úszó, lándzsás harcosaink éppen a lándzsájuk miatt idegeskednek a legtöbbet, illetve azon, hogy mi, hódításra vágyó amazonok kibeszéljük-e egymás között az ütve fúró teljesítményét, mikor esténként a Kerek Asztal Lovagináit játsszuk.

„Akarsz beszélni róla? Naná!”

Szépíthetném, de nem teszem. Kibeszéljük.

Nyilván ki-ki a saját stílusában és vérmérsékletének megfelelően, de igenis szóba jön, mert nem kell sok felesleges kör ahhoz, hogy mi nők egymásnak szegezzük, a frissen bepárosodott kolleginának leginkább, hogy „És milyen a szex az új sráccal?”

Tekintve, hogy friss hormonpezsdülés és mosolygós állapotok uralkodnak minden kamaszkorú szerelemben, az illető hölgynek teljesen biztos, hogy fejhangon való sipítozásos közléskényszere van, és tutira válaszolni fog a kérdésre. Innentől csak a többi kebelbarátnő kreativitásán múlik, hogy hányadik kérdésben fog előjönni az illető férfi hímtagjának mérete.
De hogy van-e tökéletes válasz erre? Természetesen nincs.

Sokkal ezelőtti munkahelyemen szerelmezett össze egy férfi és egy nő. Megfelelő mennyiségű randi és szagolgatás után megvolt a nagy egymásnak esés, és másnap az emeleti dohányzóban krokodilkönnyeket hullajtó kolleganőmet faggatván kibukott, hogy nos, az illető férfiember nem megfelelő. Mármint neki. A mérete miatt.

Gyors szakítás után, néhány hónap múlva a kollegának új csaja volt ugyanarról az emeletről, aki, mondom, fejhangon sipítozta, hogy neki még ilyen jó soha nem, és senkivel.
Kicsit talán olyan ez, mint a férfi meg a mell. Ki-ki a saját fazonjára bukik.

A fehérmájú szakértő üzenete

Megkérdeztem M. barátnőmet, hogy mi a helyzet ezzel. Ő autentikus a témában, lévén fehér a mája, és nyíltan beszél bármiről, még olyanról is, amiről nem kéne.
Gondolkodás nélkül mondta be, hogy szerinte nincs rossz szex, csak az illető hölgy nem ismeri a saját testét, illetve nem kommunikál az ágyban. Pipa.

Ennek folyományaként becsúszott már olyan hím-pillér is a hídja alá, aki nem annyira volt eleresztve méretileg, viszont ezen hátrányát az előnyére fordítva mindent vágott a női gyönyörről Káma-Szútra szinten. Pipa.

Azon a ponton végképp elpirult a mobilom, amikor elkezdte ecsetelni igen nagyon rövid románcát a „ló-szerszámmal” - ő mondta így, esküszöm - ami egyszerűen, nos, túl nagy volt. Neki.

Feszültségoldás természetesen

A Zen illóolaj-keverék relaxáló, harmonizáló illatkombinációjával segíti a napi stressz legyőzését, finom illatának köszönhetően pedig nyugalommal, vidámsággal tölti meg a teret. Ha téged is legyűrnek a feszültséggel teli mindennapok, válaszd ezt a megoldást.

Tudj meg róla többet!

Promóció

Tegyük hozzá ismét, hiszen a summája a dolgoknak mindig ez. Embere válogatja. És nője. Mert ha nem jó nekünk, akkor sajnos nem jó. Ez egyszerű. Nem sértődősből dolgozni uraim! Hanem tovább keresgélni, ha ilyen jellegű para van…

Ugyanis abban a mesében, hogyha nem jó a szex, akkor is működhet a kapcsolat, csak a gyerekek hisznek.
Pipa.

Ezt is szeretjük