6 durva, vágylohasztó szexbaki
Ami a kapcsolatodba is kerülhet
Mindkét fél követhet el szexgyilkos hibákat. Ismerjétek meg egymás gyenge pontjait!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az érzelmeket törékeny pókhálófonálból kovácsolták az égiek, ha tehát mamlasz mancsokkal tiporsz a kellős közepébe, könnyedén szertefoszlik a szenvedély izzó lángja. A csivitelő női csacskaságok legalább olyan veszélyesek, mint az önközpontú férfi tapintatlan igyekezete, hogy a menekülni próbáló hölgy ajkát minél közelebb vonja díszes fegyverzetéhez.

Úgyhogy, ha szexet akartok, szép leányok, ne sírjatok, urak, ti pedig próbáljátok a helyére billenteni a szürkeállományt, néhány arasszal feljebb.

Férfibakik

A férfi esendő. Mert olyan, hogy hajlamos ajtóstul rontani az ágyba, és a biológia kegyetlen fintorának érzi, hogy a nő nem markol rá reszketeg kacsókkal legbecsesebb testrészére, amint átlépi a küszöböt.

A törődés hiánya

A legalapvetőbb, és a nő számára a legdühítőbb férfibaki tehát, ha azt hiszed, hogy kedvesednek éppen annyi előjátékra van szüksége, mint neked, ami valljuk be, sokszor igen határozottan közelít a nullához. Az ölelő, romantikus kényeztetés legtöbbször addig tart, amíg a férfiúi vágy testet nem ölt a slicc környékén: innentől a csodás női keblek helyett a figyelem erőteljesen a bugyi letornázására irányul. Ha pedig a zsonglőrmutatvány sikerült, a nőnek még kevesebb esélye maradt a romantikus előjátékra, pedig kikérnénk magunknak. Ez a helyzet. Egyetlen nő sem érti a rejtélyt, miért nem lehet hátat csókolgatni, vállat simogatni és gyengéden mellet izgatni pár percnél tovább. Ha már a kezdeti lépéseket így elhamarkodtad, legalább a második felvonásnál légy figyelmesebb, mert az összecsapott előjátéknál csak egy gyorstüzelő szeretkezés lehet rosszabb.

Örömtelenül

Az elhamarkodott támadásnál azonban rosszabb, ha egyáltalán nem ébredezik a szunnyadó kígyó. Természetesen mindenkivel előfordulhat, szorongás, stressz vagy egészségügyi gondok miatt, ha azonban a vágy sűrűn tartja magát távol a hálószobától, párodban akár az a kósza gondolat is felmerülhet, hogy nem vagy elégedett vele. Hogy nem tetszik a keble íve, a szoknyája mintája, vagy még rosszabb: másik szoknya után támadt kedved. A legnagyobb győzködés és igyekezet ellenére is belefészkelheti magát ez a makacs gondolat a női agytekervénybe, és ezen a ponton már semmi sem állíthatja meg a katasztrófát. Kérj segítséget partneredtől, és próbáljátok közösen megoldani a problémát, mert ha sűrűn előfordul, hogy nem kívánod kedvesed, egy idő után ő sem fog többé kezdeményezni, és végleg elhidegülhettek egymástól.

Illatharmónia

Nem feltétlenül csak akkor érdemes a zuhany alá pattanni, ha orális szexre kerül a sor: a kellemetlen, ápolatlanságot közvetítő illatok könnyedén tövestül irthatják ki a szerelmi vágyat. Ha tehát szívesen spórolsz a borotválkozással, és dús, őserdei arcszőrzetet növesztesz, a mindennapos mosdásba iktass be egy szakálltisztogatást is, mert a szurkáló szőröket még meg lehet szokni, de a dohos szagokat nem. Mellesleg egy borotválkozás még az illatos szakállnál is kívánatosabb lehet, így ugyanis a szurkáló szőrök veszélye sem áll fenn, ami kimondottan kellemetlen lehet bizonyos tájakon.

Női bakik

Természetesen nem csak a férfi követhet el hibákat. Az állítólagos fejfájás, a piros napokon kihelyezett stoptábla és egyéb út menti akadályok tipikus női vétkek.

Bombabiztos védelem

A szex veszélyes játék, így nem árt bizonyos védelem. Ha azonban a kelleténél több biztonsági övvel szerelkezel fel, az a pasi számára legalább olyan kiábrándító lehet, mint a kellemetlen hír, hogy valaki növekszik a pocakodban. Ha biztos kapcsolatban élsz, próbálj meg ellazulni, és dönteni: vagy szedj fogamzásgátlót, vagy használj óvszert, de a kettő egyszerre fölösleges, mert váratlan hiba bármikor becsúszhat. Ha azonban annyira sem tudod elengedni magad, hogy beérd egyetlen védekezési módszerrel, akkor egész szexuális életeteket megkeserítheted. Ha bízol párodban, akkor lazíts egy kicsit a szigorú szabályokon, és meglátod, sokkal vadítóbbak lesznek szeretkezéseitek!

A hiszti helye

A problémamegoldásra nem kimondottan a hálószoba a legalkalmasabb hely. A dacolást, a szemrehányásokat próbáld meg a küszöbön hagyni, és ne a szenvedélyes szeretkezés után támadd le párodat a legsúlyosabb családi problémákkal, ilyenkor ugyanis a férfi nem hajlandó veszekedni. Próbálkozz inkább egy finom vacsora mellett: az asztalnál ülve sokkal hatékonyabban lehet vitatkozni, ráadásul, ha kedvenc ételével kenyerezed le, partnered sokkal engedékenyebb lesz.

Rossz kifogás

Nem kívánni lehet. Azonban minderre rossz kifogást kitalálni először dühítő, később kiábrándító hiba, ami könnyen közétek állhat.

Mindközül azonban a fejfájás a legrosszabb kifogás, ugyanis ez a probléma éppen egy kis hancúrral oldható meg a legegyszerűbben: könnyebb tehát, ha nem kifogásokat keresel, hanem megpróbálod a problémákat megbeszélni partnereddel.

Ezt is szeretjük