5 bevált tipp, ha elhagyott a szerelmed
Szakítottatok, vagy időt kért? Ennek ellenére úgy érzed, van közös jövőtök? Kövesd tippjeinket, és újra boldogok lehettek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő másképp éli meg, amikor élete férfija bejelenti, hogy köszöni az ágyba vitt reggeliket és a hajanlig tartó szexet, de mégis szeretné az egyedülálló férfiak városi legendákkal teletűzdelt, valójában azonban rémunalmas életét élni.

Ami viszont még ennél is rosszabb, ha szünetet akar, vagy gondolkodni - azaz legálisan félrelépni. Ilyenkor te hisztizhetsz, előadhatod a nagyjelenetet, de maximum szánalmat keltesz benne. Gyors kibékülés helyett tehát jön egy hét szenvedés: enni nem tudsz, inni annál inkább, vagy fordított esetben Fekete László napi adagját tolod le a torkodon, reggelire.

Anyu, apu, és a barátnőid elmondják, hogy ők ezt mindig is tudták, de hát nem akartak szólni- és mindent megtesznek, hogy amazonasi esőre emlékeztető könnyek helyett mosolyt csaljanak az arcodra.

Te viszont legszívesebben összekuporodnál kis gomboccá, és elgurulnál a világ elől, vagy éppen hatalamas Godzillává nőve törnél-zúznál, legelőször az exed autóját, míg dühödet és fájdalmadat ki nem adod. Ez egy hétig megengedett, a nyolcadik napon azonban kelj fel a földről, mint Rocky az utolsó menetben, és keress új stratégiát! Úgy gondolod, hogy te is hibáztál kapcsolatotkban és ez jóvátehető? Vagy csak azt akarod hogy legalább annyira szenvedjen, mint te? A következő tippekkel biztos nagy hatással leszel rá, de az is lehet, hogy a végére már nem is gondolod majd úgy, hogy a ti káposztátok melegítésre szorul, és inkább kidobod a kukába a szerelmes levelekkel együtt.

Ne hívd fel!

Nehéz. Nagyon nehéz. Össze kell szorítanod a fogad, és összeszedned minden erődet, hogy ne hívogasd öt percenként olyan átlátszó dumákkal, hogy "Jaj, nálad maradt a körömreszelőm, nem hoznád át?" vagy az ennél is szánalmasabb "Nem bírok nélküled élni!" zokogásba fúló szöveggel.

SMS-eket se küldj szexi fotókkal, vagy régi üzeneteket kommentálva, ezzel ugyanis csak a sajnálatát kelted fel. Ami pedig még ennél is rosszabb, hogy érezni fogja milyen fájdalmat okozott neked, és ez, legalábbis tudat alatt, azt súgja neki, hogy hatalma van feletted. és tudjuk, hogy a férfiaknak mindig csak az kell, aki megszerezhetetlen. Inkább tégy úgy, mintha egy térerő nélküli helyre utaztál volna. Ha van lehetőséged, valóban tedd is ezt, és várd, hogy ő keressen. Ha tárcsázni szeretnéd a számát, természetesen fejből, mert a mobilodból rég kitörölted, akkor inkább változtass meg egy számjegyet, és ha szexi férfihang búg bele a telefonba, flörtölj vele! Ha kevésbé vagy merész, hívd fel a nagyidat: ő tuti lemerít téged is, meg a telefonod aksiját is.

Éld az életed!

A szakításhoz hozzátartozik, hogy pár napig az ágyban fekszel fagyik és szerelmes DVD-k között, és hol azt skandálod, hogy "Biztos, mert dagadt vagyok!", a másik pillanatban pedig minden degeneráltnak elhordod az exedet. Az önsajnálat a lélek egyfajta öngyógyító folyamata, ami azonban könnyen a visszájára is fordulhat. Ezért ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál, menj társaságba, ahol sokat nevethetsz, vagy ahol aktívan elfoglalhatod magad.

Sportolj, vagy kezdj új hobbiba: nagy lelkierőt adhat, ha másokon segítesz, vagy csak felkeresed régi barátaidat. Ha esetleg a volt pasid fülébe jut, hogy úgy teszel mintha semmi nem történt volna, sőt, egyenesen jól érzed magad, akkor elveszti az előnyét. Lehet, hogy ennek hatására újra életed főszereplőjévé akar majd válni.

Újulj meg!

Különösen, ha egy hosszabb kapcsolatnak lett vége, a szakítással valóban életed egy új szakasza kezdődik. Hogy a változás teljes legyen, alakítsd át kicsit a külsődet is. A vásárlás az evéshez vagy a szerelemhez hasonlóan boldogsághormonokat termel: többek között ezért is érdemes beszerezned egy-két új, extrémebb darabot, amiket eddig szerettél volna, de nem mertél viselni. Egy szerelmi bánatban szenvedő nőnek kötelező az új frizura, és esetleg egy trendibb árnyalat is.

Ha eddig nem sportoltál, nemcsak az említett endorfin, és kellemes kikapcsolódás miatt érdemes belevágnod, hanem azért is, mert ha esetleg van némi súlyfelesleged, azoktól is könnyedén megszabadulhatsz. Jobban fogod magad érezni a bőrödben, így önbizalmad is helyre áll. Ha exed újdonságra vágyott, most megkapja: hidd el, le fog esni az álla, ha egy összetört nő helyett egy címlaplánnyal találkozik a személyedben. És ez újra arra késztetheti, hogy két kézzel verje a fejét a falba, amiért ilyen elhamarkodott döntést hozott.

Pasizás - de csak mértékkel

Az elhagyott nőnek a férfiak szerint "szakítás szaga" van. Ezt nem nyomja el a legújabb parfüm sem, de legalább jellemzően vonzza volt barátod haverjait, akik alig várták ezt a pillanatot, és úgy gondolják, ha kisírhatod magadat a vállukon, akkor már fél kézzel a bugyidban vannak. Ha nem vagy kiképezve mindenféle rosszindulatú pletyka és beszólás ellen, inkább hagyd ki ezeket a lehetőségeket! Semmiképp nem jó, ha azelőtt, hogy feldolgoznád előző kapcsolatodat, újba ugranál, főleg, hogy ha úgy érzed, kötnek még érzelmi szálak az exhez. Inkább próbálgasd csábítási technikáidat, hogy amikor élesedik a dolog, könnyedén az ujjad köré csavarhass bárkit! Ha mégis összejössz valakivel, ne dörgöld az exed orra alá, és ne akard féltékennyé tenni. Inkább terjeszd el, hogy randizgatsz, de semmi komoly. Ültesd a bogarat a fülébe, hogy a pasik imádnak- ez garantáltan felkelti benne a haldokló vadászösztönt.

A célegyenesben is megfontoltan

Ha valóban fontos voltál neki, akkor biztos visszajön hozzád. Ha ennyi praktika nem használt, akkor se búsulj. Lehet, hogy a nagy átalakulás végére már el is felejted, hogy tulajdonképp miből is indult ki. A harmadik lehetőség, hogy rövid időn belül egyre gyakrabban elkezd hívogatni a tékozló fiú. Először csak érdeklődve, hogy vagy mostanában, majd felveti, hogy a kedvenc zenekarod épp koncertet ad, és hamarosan különöbző módokon megpróbál újra a közeledbe kerülni.

Most kell igazán összeszedned minden női ősenergiát, és nemet mondanod. Először. Aztán a hideg ész helyére hagyd újra beköltözni a rózsaszín felhőt, és elfeledni mindazt, amivel megbántott.

Hiszen csak úgy lehet újrakezdeni, ha nem szajkózod állandóan a múlt sérelmeit. Azt azonban ne felejtsd el, hogy rajta kívül is van élet, és azokból a praktikákból, amit visszaszerzésére bevettetél, egy csipetnyi titokzatosság vagy az újdonság varázsa a hétköznapokban is hasznosak lehetnek.

Ezt is szeretjük