18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legerotikusabb férfitípus

Mitől számít igazán szexinek egy pasi? A szekrénynyi bicepsztől, vagy inkább a figyelmes udvarlástól dobjuk le a bugyinkat?

A külső nem csak a férfiaknak fontos. Az ápolt küllem és a tökéletes genetikai adottságok még egy nőt is képesek magával ragadni, és senki nem tagadja, hogy mindez nagyonis számít. Természetesen belső értékek nélkül mit sem ér, azonban a napsütötte kávézó teraszán üldögélve egy arra elvonuló csinos férfipopó, vagy markáns, olaszos arcél után fordulva bizonyára nem egy hölgy nyaka ficamodik ki.

Mindent a szemnek, semmit a kéznek

Az aranyat érő butaság nem pusztán női kategória. A férfiak körében is létezik az a kategória, aki aranybarna bőrével, izmos, de nem túl kidolgozott felsőtestével és meleg barna tekintetével már túlságosan is ellenállhatatlan. A hibátlan testi adottságokhoz természetesen gondosan összeválogatott, stílusos öltözék társul, tökéletesen bozontosra zselézett hajjal.

A varázs többnyire az első ital után szertefoszlik, amikor az illető magán kívül másról sem képes beszélni, és még az italt is a szerencsétlen kábult nővel fizetteti ki. De nézni jó, ez vitathatatlan, a kifutón, messziről, vagy a színpadon, üvöltő zene közepette, vagy ahogy táncol – a hangzavarban úgysem lehet beszélgetni. A kirobbanó erotika azonban többnyire egy éjszakára szól, hiszen a szépség múlandó, a felkelő nap első sugarainál pedig már kínos a verbális kommunikációt háttérbe szorító eseménytelen csönd.

Okos erotika

A tökéletes testű macsóval szemben létezik az a szerényebb fajta, aki nem lóg ki harsányan a tömegből, ha azonban felfigyel rá valaki, verbális zsonglőrködéssel pillanatok alatt az ujja köré csavarja a gyanútlan áldozatot. Látszólag egyszerű, átlagos figura, azonban jobban megfigyelve, küllemében is van valami rendkívüli, legyen az egy piros cipőfűző vagy szokatlan színű ing. Ő igazából kettesben, az asztal mellett ülve mutatja meg igazi arcát, és jellemzően nem a parkett ördöge. Apró figyelmességeivel azonban úgy veszi le a lábáról a nőt, hogy észre sem veszi: néhány italmeghívás és pár óra beszélgetés után már jobban ismeri áldozatát, mint a legjobb barátnő. Az értelmes férfi kíváncsiságával és bölcsességével hódít, illetve azzal, hogy minden pillanatban megsejti, mire van szüksége egy hölgynek.

A világutazó

A pólós-hátizsákos fazon a kelet fűszeres illatával veszi le a nőt a lábáról. Ha megjelenik, érezni lehet a szabadság ízét, a hihetetlen kalandok hangulatát és a legteljesebb misztikumot. A rejtélyes kimondatlanság teszi vonzóvá őt, és a pillanatnyiság: annak a lehetősége, hogy bármelyik pillanatban továbbállhat. A kalandor nem ígér semmit, és nem vár el semmit, éppen ezért tucatjával hevernek lábai előtt a nők. Ő az a fajta, aki mindenkiben feléleszti a kisördögöt, hogy talán csak meg lehet szelídíteni, hűsége azonban soha nem hosszú életű. Könnyű dolga van, mivel ő maga a felelőtlenség, és éppen ez teszi vonzóvá: meseszerű ígéreteit, melyeket többnyire nem tart be, olyan érzékien tudja a nők fülébe susogni, hogy égnek állnak tőle a mellbimbók.

Sötét haja őszbe vegyül

A vonzó 30-asnál csak egy szexi 40-es lehet jobb. A deresedő haj élettapasztalatra utal, a vidám szarkalábak pedig meghitt nyugalmat sugároznak. Ő az a fajta, aki biztonságot ad, aki a világutazóval szemben nem lép le minden héten, és aki betartja a szavát. Az ifjonti hév elmúltával a szex is nyugodtabb, ami nem feltétlenül hátrány. Az idősebb férfi már jobban figyel a nőre, a tenyerén hordozza, és kényezteti, mert szép és fiatal. Bizony, nagy igazságtalanság, hogy míg a nők felett 50 felé közeledvén lassan eljár az idő, addig a férfiak ekkor élik második virágkorukat: ellenállhatatlanok, és végtelenül vonzóak. Természetesen szigorúan sörhas, pocak és feleség nélkül, stílusosan, ápoltan és jólöltözötten.

A művészlélek

Az értelmiségi lét netovábbja, az alkotó elme, a filozófus és a művész minden nő számára ellenállhatatlan. Legtöbb hibája fel sem tűnik: a kopott nadrág, az össze nem illő ing és öv, ez mind lényegtelen.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A művészet egy más világ, ami rányomja bélyegét, így a hegedű nyomán ottmaradt seb a nyakon nem visszataszító, hanem szelíd csókra ingerel, a kuszán érthetetlen szobrok és festmények pedig lenyűgözően tiszteletre méltóak. Végtére is nincs nagyobb dicsőség, mint múzsának lenni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük