18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 férfilohasztó dolog, amiről azt hitted, hogy szexi (18+)
Kerüld el őket, hogy jó legyen a szex
Módszerek, melyeket ne alkalmazz akkor se, ha változatosságra vágysz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők igyekezetükben, hogy a férfi kedvére tegyenek és teljesítsék titkos vágyait, gyakran megdöbbentő dolgokhoz folyamodnak, és megesik, hogy a kipróbálatlan technikáról éles helyzetben derül ki: nem volt épp a legjobb választás. Te viszont elkerülheted a szexbakikat, ha elolvasod, milyen tévhitek keringenek a jó szex kellékeiről.

A kreativitás fel tudja dobni a jól bevált trükköket, és sokszor elengedhetetlen feltétele a változatosságnak, de van néhány városi legendaként terjedő, izgatónak vélt szextipp, mely talán kísértésbe ejthet, de jobb, ha nem próbálkozol vele.

Néhány kimondottan nőknek szóló szextrükk afféle izgalmas játékszernek és kísérleti terepnek képzeli a férfitestet, a pénisszel a középpontjában, melyen  bátran ki lehet próbálni sok mindent, amit következmények nélkül kibír. Persze bizonyára sok férfi örülne ezt hallva, de amikor arra kerül a sor, hogy élőben is megtapasztalják őket, már korántsem ilyen lelkesek.

Ételek az ágyban

Bizonyos nézetek szerint sikert arathatsz, ha a férfi testéről eszel, esetleg a nemi szervének tájékáról. De a tapasztalat azt mutatja, hogy az ágyban elköltött reggelit nem érdemes a tányérról az ágynemű közé szórni. Egyesek fantáziáját különösen megmozgatják a karika alakú ételek, melyeket a pénisz körülről lehet elrágcsálni, ez azonban nem annyira izgatóan hat, mint inkább furcsán. Arról nem is beszélve, hogy ha a férfinak vannak a szexszel kapcsolatos tipikus és ősi rémálmai, akkor azokban fogak, harapás és rágás szerepel, szorosan a péniszhez kapcsolódva.

Vadmacska

A fogaktól már csak egy lépés a vadmacskáig, és előfordulhat, hogy a nő azt gondolja, csábító tigrisként leveheti a lábáról a pasit, viszont nem árt tudni, hogy vadállatokat nem mindenki enged szívesen az ágyába. Szenvedélyedet nem csak úgy fejezheted ki, hogy véresre karmolod és harapod párod bármelyik testrészét. Persze mindkét nem képviselői között akadnak, akik a vad szex mellett teszik le a voksukat, de nem ez az általános. Ez nem azt jelenti, hogy görcsösen tartózkodnotok kell az ilyesmitől, mert az apróbb harapások és karmolások izgatóak lehetnek. A túlzott vadság azonban inkább riasztó, arról nem is beszélve, hogy bár a férfi szereti, ha a nő bizonyos vágyainak tárgya lehet, de azért abban is biztos akar lenni, hogy ő az erősebb.

Rajtaütés

Ha szeretnél izgalmat és némi kalandot vinni a szexbe, eszedbe juthat, hogy megleped a párod, amikor nem számít rá. Ez jól is elsülhet esetleg egy reggeli ébresztésnél, netán egy piknik után az elhagyatott nyári mezőn, vagyis olyankor, amikor mindketten elég lazák vagytok ahhoz, hogy könnyen ráhangolódjatok az együttlétre. De ha a párod épp ideges, esetleg mással van elfoglalva, amiben épp elmerült, nem biztos, hogy a legjobb megoldás, ha rajtaütésszerűen megragadod, illetve vetkőzni kezdesz, mert könnyen az ellenkező hatást éred el vele.

Péniszgyűrű

A péniszgyűrű - sok másik játékszerhez hasonlóan - megosztja a véleményeket. Nemcsak abból a szempontból, hogy ki mennyire találja izgatónak, de érszorító hatása miatt az egészségügyi vonatkozásai is vitatottak. Ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem jön be, de azért jobb óvatosnak lenni vele. Ha a párodat megleped egy péniszgyűrűvel, lehet, hogy sértő célzásnak veszi.

Eredetileg a merevedési zavarral és a korai magömléssel küzdőknek találták ki, de továbbfejlesztett változatai, rezgő és golyós verziói gyakran a női gyönyört hivatottak szolgálni. A péniszgyűrű házi változatai a hajgumitól a cipőfűzőig kimondottan ellenjavalltak, főleg orális szex közben. De egyébként sem érdemes elkötni a pénisz tövét, mert ez a módszer nemcsak kellemetlen, de veszélyes is.

A leggyakoribb női hibák a szexben

Ha biztosra akarsz menni a bakik elkerülésében, nézd meg, mivel nyúlhatsz mellé!

Akrobatamutatványok

Nem kizárt, hogy egy új Káma-Szútra-póz kipróbálása inspirálóan hat mindkettőtökre, esetleg nem ismert orgazmuspontokat és gyönyörforrásokat ismertek meg egymáson és magatokon, vagy új színben tűntök fel egymás előtt. De a hosszas szervezést igénylő pozíciók elvonhatják a figyelmet a lényegről.

Ez nem azt jelenti, hogy ne kísérletezzetek újdonságokkal, de előfordulhat, hogy ha túlságosan arra koncentráltok, hogy hogyan kell jól csinálni és precízen kivitelezni őket, vágyserkentő helyett vágyölő hatása is lehet a pozitúráknak.

Ezt is szeretjük