Mivel rontják el a pasik a leggyakrabban a szexet? (18+)
Vágygyilkos bakik
Nem csak a nő hibájából érhet a kelleténél hamarabb véget az együttlét. Tudd meg, a pasik mit szúrnak el!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex az egyik legkellemesebb időtöltés, ami a pároknál lehetséges, ám a szenvedélyes percek mégsem mindig telnek felhőtlenül. Van úgy, hogy egy egészen apró hiba valamelyik fél részéről az egészre árnyékot vet, és mielőtt még a vágy beteljesedhetne, meghiúsítja az örömöket.

A női bakikról már ejtettünk szót, éppen ezért ideje azt is megemlíteni, hogy mégis a férfiak mivel veszik el egy pillanat alatt a szebbik nem képviselőinek kedvét a huncutkodástól.

Kihagyott előjáték

Sokan vannak úgy vele, hogy nem szívesen fecsérlik a drága időt előjátékra, inkább sürgősen a lényegre térnének, mondván, hogy így annál hamarabb elkezdődik a szex igazán gyönyörteljes része. Ha azonban egy pasi sajnálja az időt az izgató jellegű, megalapozó kényeztetésre, hiába várja, hogy a női bugyi olajozottan csusszanjon le tulajdonosáról.

Nem csoda, ha hasonló körülmények között te is azt érzed, hogy a sietős szex helyett inkább akkor a regényolvasás, hiszen csak azért, mert a párod ránéz a fehérneműdre, még nem fognak beindulni a testedben azok a biológiai folyamatok, melynek hatására egyrészt megkívánod a szexet, másrészt benedvesedsz. Így pedig az elsietett szex nemcsak jóval kevésbé élvezetes, de akár fájdalmas is lehet, ami vitathatatlanul nem éri meg.

Amennyiben tehát gyönyörre vágysz, joggal ragaszkodsz az előjátékhoz: ha párod hajlamos elkövetni azt a hibát, hogy kihagyja, add a tudtára, hogy miért van szükséged a laza felvezetőre.

Teszteld a pasit!
A bakik hátterében olykor az eltérő szexuális igények is meghúzódhatnak. Kíváncsi vagy, a párod melyik szextípusba tartozik? Töltsd ki tesztünket, és ha tetszett az elemzés, nézd meg a többi Szex és szerelem tesztet is!

Erőszakos mozdulatok

A szenvedély hevében előfordulhat, hogy a párod a kelleténél erőteljesebb mozdulatokat tesz, akár a kölcsönös együttlét, akár az orális szex alatt. Ez akkor is kellemetlenségeket okozhat neked, ha éppen a klasszikus módon szeretkeztek, hiszen akár fájdalmas is lehet, arról nem is beszélve, hogy ha épp nem ezt a ritmust kívánod, egyszerűen fűrészelésnek tűnhet.

Igazi vágyölőként azonban akkor működik, ha a nem kívánt mozdulatokat orális szex közben hajtja végre a pasi, vagyis akkor, amikor a legérzékenyebb testrészét az ajkaid között tartod. Hiszen hasonló helyzetben a kellemesnél jóval mélyebbre hatolhat, ami igencsak kínos, megalázó, és egyben fájdalmas is lehet a számodra.

Amennyiben a párod hajlamos erre, először is beszéld meg vele, hogy próbáljon jobban figyelni rád, hiszen a rosszul ütemezett mozdulatokkal kellemetlenséget okoz neked.

Másodsorban pedig az orális szex közben te is tehetsz azért, hogy megakadályozd a váratlanul mélyre irányuló csípőlökéseket: egyik kezedet tartsd a pénisze tövén, miközben kényezteted, a másikat pedig próbáld úgy rátámasztani, hogy az esetleges önkéntelen mozdulatoknak finoman, de ellentarthass.

Háromnapos borosta

Amennyiben nem te vagy az, aki az orális szexet adja, hanem a partnered, van egy dolog, ami a nem megfelelő orális technikánál is könnyebben véget vet a pillanat varázsának. Mégpedig a pár napos borosta, amellyel odalent könnyen megsértheti a pasi az érzékeny területet, hirtelen igen éles fájdalmat okozva neked.

Ezek után pedig nem csoda, ha az utolsó helyen vágysz arra, hogy a kényeztetés folytatódjon. Amennyiben tehát magától nem jut eszébe, ne légy szégyellős, és szex előtt küldd el borotválkozni, hiszen így mindketten elkerülhetitek a nem kívánt következményeket.

Ha rövidebb volt a kelleténél
Bosszantó malőr lehet az is, ha a pasi egy túl rövidre sikerült szeretkezés esetén zavartan bocsánatot kér, de láthatólag nem igyekszik, hogy ami számodra elmaradt, esetleg más módszerekkel pótolja. Bár magától is gondolhatna arra, hogy az ő orgazmusa még nem szükségszerűen a szex vége, hasonló esetben add a tudtára, hogy szívesen vennél még egy kis kényeztetést, hogy te is eljuthass a csúcsra.

A leggyakoribb női hibák

Ha kíváncsi vagy, te mivel szegheted a pasi kedvét akár akaratodon kívül is, nézd meg videónkat, melyben szakértőnk a leggyakoribb nő szexbakikat mutatja be.

Rosszmájú kritika

Nem csak fizikailag lehet azonban tönkretenni a szexet, sokkal mélyebben hat az, amikor a lelkedet bántja meg egy pasi. Bár azt a legtöbbjüknek illene tudni, hogy alapvetően tabuszámba megy a női külsőt érintő csípős, rosszmájú kritika, ha nem akarnak ezt követően lelki sebeket ápolgatni, sokan mégis megfeledkeznek a dologról. Márpedig kevés rosszabb helyzet létezik annál egy nő számára, mint amikor a párja pici pocakjára nem éppen bájos megjegyzést tesz az ágyban. Ennél biztosabb módszer a női önbizalom sárba tiprására aligha létezik, és érthető, ha a hatására pillanatok alatt cserbenhagy a szexuális étvágyad.

Amennyiben a párod akaratlanul bár, de hajlamos lenne hasonló tapintatlanságra, jobban teszed, ha még azelőtt elmagyarázod neki, hogy mivel jár, mielőtt megtörténne! Ha pedig valaki annyira nem becsül, hogy a feltárulkozás pillanatában képes legyen megalázni, gondolkozz el azon, hogy érdemes-e mellette lenned, hiszen számos másik pasi akad, aki értékeli a női odaadás gesztusát.

Ezt is szeretjük