4 idegtépő férfiszokás
Miért teszik?
Akármennyire elbűvölő és vonzó, a férfi örök rejtély a gyengébbik nem számára. Tudd meg, melyek a pasi legérthetetlenebb furcsaságai!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a nő érthetetlen tünemény, de a férfi kontóján is akad fejtörést okozó dolgokból jó pár. A paplan alatt matató kezek, a szerelmesen dédelgetett kaszni, és azok a megbámult fenekek: a nő pedig csak értetlenül pislog. Hogy mindez miért. A hibátlan műszerfalon csillanó fény miért vonzóbb, mint a bűbájos mosoly?

Miért kell minden popót megbámulni?

Az érzéki, romantikus séta közébe illesztett fenékszemle a legtöbb nő rémálma. Mert, ha randevúra hívod, ha vele sétálsz az utcán átkarolva, kézenfogva, miért a többi kerekded idomot figyeled? Mert az érthető, hogy gömbölyű formákra kódolva nehéz ellenállni a csábos popsik vonzásának, de legalább ne válogatás nélkül tedd!

Ha kirakati bábuként kezeled az összes nőt, már az is egy rossz pont lehet kedvesednél, de, ha ráadásul narancsbőrre és feszességre való tekintet nélkül teszed mindezt párod szeme láttára, akkor ne csodálkozz, ha barátnőd faképnél hagy. Ha már az ő tomporát nem részesíted kitüntetett figyelemben, nem várhatod el, hogy a hátsó sorokból higgadtan szemlélje, ahogy premier plánban vizslatod a felhozatalt.

Miért kell maszturbálni?

A nyilvános zsebhoki minden nő rémálma. Amikor kedvesed pucérra vetkőzve melléd osonna a zuhany alá, de az ajtót elhúzva rá kell döbbennie, hogy nagyobb örömet lelsz saját magadban, mint benne: kijózanító élmény. Mert ez az a tabu, amiről mindenki tud, de egyetlen romantikus érzelmű leány sem kíváncsi rá, hogy hogyan okozol magadnak gyönyört.

Arról nem is beszélve, hogy mi szükség erre, ha a kerekded, puha idomok ölelésében is örömöd lelhetnéd? A pornó, a szexfilm és a meztelen nőket sorakoztató újságok birodalma a tiéd, ezt nem vitatja el egyetlen nő sem a férfiúi nemtől, azonban, ha mindennapjaid és tested megosztod, miért kell továbbra is kéjesen enyelgő macáktól ihletet kapva magadhoz nyúlni?

Miért fontosabb az autó?

Amikor egy Ford nevű úriember beírta magát a történelembe, az emberek egymás vállára borulva könnyezték meg a nagy eseményt. A férfiak örömükben sírtak, a nők azért, mert megsejtették: ezzel a döntő fordulattal egy egész életre szörnyű hangon duruzsoló ellenfelet szereztek.

Az autó, ami a férfi számára doromboló kismacska, a nők szemében csupán egy formatervezett szörnyeteg. Amikor a legújabb modell piacra kerül, majd begurul a garázsba, párod mély gyászba borul. Mert tudja, hogy a következő pár hónapban zsebkendős dobozok közé temetkezve nézheti meg egymás után a Büszkeség és balítéletet, az Igazából szerelmet és az Elfújta a szelet, és talán majd akkor újra előbukkansz a garázsból, és rádöbbensz, hogy egy nő is van az életedben. Felfoghatatlan, hogy a fém és a festék elegye akkora hatással lehet a férfira, hogy a nő minden bája és vonzereje teljesen haszontalan vele szemben. A sebesség vagy a szex mámora? Tessék dönteni! A mi javunkra.

Miért nem lehet a nőnek soha igaza?

Azok a vesztes szócsaták, szerelmi párbajok! Mennyi bosszúszomjas női összejövetel tárgya mindez! Hogy a férfi az legyőzhetetlen, az utolsó szó, az mindig nála van.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha pedig a harcos amazon minden erejét összeszedve meggyőzhetetlen, és nem enged az igazából, akkor jön az adu ász: - Erről majd később beszélünk. De nem, ilyenkor nincs folytatás. Miért nem lehet a nőt végighallgatni, és hímlöttyös visszavágás helyett elgondolkodni? Nem mindig csacskaságokról van szó. Néha megéri szerszámnál többet is látni a világból.

Ezt is szeretjük