4 csalhatatlan jel, hogy a párodnak te vagy az igazi
Ismerd fel őket!
Bár a férfiak gyakran másképp fejezik ki az érzéseiket, mint a nők, nem lehetetlen megfejteni ezeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel semmi sem tökéletes, így hibátlan kapcsolatokat is nehéz találni. De az esetleges félreértések vagy hullámvölgyek ellenére könnyen lehet, hogy a párod benned találta meg a nagy Őt akkor is, ha ezt nem mindig kommunikálja.

Az igazi kutatására sokan tették már fel az életüket, van, aki nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban sem adja fel az állandó keresést, bár bizonyos nézetek szerint az, hogy ki az igazi, többnyire döntés kérdése. Mások abból indulnak ki, hogy két ember pont megfelelően egészíti ki egymást, és olyanok is akadnak, akik a kémiában hisznek.

Bár a férfiak a nőktől eltérően kommunikálnak, és nem mindig könnyű kideríteni, hogy mit is éreznek valójában, van néhány csalhatatlan jel, melyből te is tudhatod, a párod számára te vagy-e az igazi.

A kulcsot általában abban találod, hogy a konfliktusok ellenére a párod mennyi erőfeszítést hajlandó tenni a kapcsolatért. Egyes férfiak halogatják azt, hogy valóban megállapodjanak, míg mások nehezen nyílnak meg, de a többségük életében eljön az a nő, akinek hatására eltérnek bevett rutinjaiktól. Lehet, hogy a te kedvedért is megteszi ezt a párod. Íme, a jelek!

Figyel rád

A figyelemhez hozzátartozik, hogy a párod hajlandó beszélni a problémákról, és meghallgatja, amit mondasz neki, akkor is, ha valamilyen kellemetlenségről van szó.

A kapcsolat legelején általában természetes, hogy a partnered issza a szavaidat, de ahogy múlik az idő, a lelkes hallgatás és megértés gyakran már korántsem olyan magától értetődő. Az ember gyakran úgy érzi, hogy ezt már ezerszer hallotta, vagy hajlamos bagatellizálni dolgokat.

Ha viszont a párod nyitott a mondandódra, akkor nem csak legyint rá, és nem érezteti azt, hogy mindez nem is olyan fontos. A figyelem másik részét azok a figyelmességek alkotják, melyekkel igyekszik a kedvedben járni, és a törődéséről biztosít. Például emlékszik arra, hogy mi miatt lelkesedtél vagy miért háborodtál fel, és alkalmazz ezt a tudást.

Lépések az elköteleződéshez

Sok férfi fenntartásokkal kezeli az elköteleződést, akár valamilyen idealizált szabadságkép jegyében, akár azért, mert szeretne nyitott maradni az elkövetkezendő lehetőségekre. Ezért vannak, akik nemcsak a házasságot, hanem a monogámiát is börtönnek élik meg.

Persze az ellentábort is sokan erősítik, ugyanakkor nem egy példa mutatja, hogy ez a típus is meglepő változáson megy keresztül, amikor megtalálja azt a nőt, aki mellett el tudja képzelni az életét. Ilyenkor nemcsak te szeretnél minél több időt tölteni vele, nemcsak te erőlteted a közös programokat vagy az együtt lakást, hanem ő is ugyanilyen hévvel vágyik arra, hogy minél gyakrabban legyetek együtt, akár feláldozva a külön, a barátaival töltött időt.

Fontos tulajdonságok

Kíváncsi vagy, mégis melyek azok a tulajdonságok, melyek ellenállhatatlanná tesznek a férfi szemében? Videónkból kiderül!

Kimutatja az érzelmeit

Természetesnek is vehetnénk, hogy ez a jó kapcsolat alapja, és nem is tévedsz, ha így gondolod. Mégis előfordul, hogy valaki nem kommunikálja azt, hogy szeret és fontosnak vagy neki, mert nem érzi égető szükségét mindennek. Ha viszont magaddal ragadtad, akkor nem tétovázik, hogy mondja-e, hogy szeret, gyakran megérintsen, netán egy hétköznapi helyzetben csókot leheljen a nyakszirtedre. Egy másik tényező, ami miatt valaki nem nyílik meg, az lehet, ha még mindig egy múltbeli csalódás kísérti. Valaki oly sokáig élhet elmúlt események bűvöletében, hogy emiatt nem tud tartós kapcsolatot kezdeni, illetve mély érzelmekkel viseltetni a partner iránt.

Az átélt sérelmek hatására sokan nehezen tudják elképzelni, hogy újra kötődjenek valakihez, esetleg gyakran nosztalgiával emlegetik az exet. Ha azonban a párod megtalálta személyedben azt a nőt, aki elfeledteti vele az exét, akkor megnyílik, és nem fél kimutatni nemcsak a pozitív érzelmeit, hanem gyengeségét  és szomorúságát sem.

Olyannak szeret, amilyen vagy

Fontos lépés a kapcsolatban, amikor a felek a lila ködből kilábalva meglátják egymás valódi énjét, és nem futnak el tőle. Amikor az ember nem a párját látja, hanem egy illúzióhalmazba szerelmes, eljön a pillanat, amikor egyre több kivetnivalót talál a másikban, és szeretné őt megváltoztatni. Ilyenkor a másik fél úgy érzi, hogy el kell titkolnia bizonyos dolgokat, vagy nem lehet egészen önmaga, mert meg kell felelnie a másik elvárásainak.

De ha a párod olyannak szeret, amilyen vagy, felszabadulhatsz mellette, és vonzónak érzed magad. Nem akar erőszakosan megváltoztatni, nem kritizál - inkább azt az érzést kelti, hogy akkor is szeret, ha úgy érzed, hibáztál. Úgy érezheted, hogy különleges vagy a szemében, és büszke arra, hogy te vagy a párja.

Cikkünk John Gray Mars és Vénusz szerelmes című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük