4 apró, de biztos jel, hogy a pasi feleségül akar venni
Eljegyzés a láthatáron
Ha küszöbön áll a nagy nap, könnyen megsejtheted, még ha titkos is a terv.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha lassan már egy kezeden is nehéz megszámolni, hogy hány éve vagytok együtt a pároddal, jogosan reménykedhetsz abban, hogy idővel rászánja magát a leánykérésre. Honnan tudhatod azonban, hogy nem hiú ábrándokat dédelgetsz, és egészen biztos, hogy ő is csak a megfelelő pillanatra vár?

Mivel sok pasi későn érő típus, vagy akár a végtelenségig is húzná az eljegyzés és a házasság kérdését, csak hogy még egy kis ideig ne kelljen elszánnia magát az elköteleződésre, mindez fontos kérdés lehet. Ha azonban az alábbiakat tapasztalod, nem kell tartanod tőle, hogy inkább az örökké tartó párkapcsolatot választaná, hiszen biztos lehetsz benne, hogy már a leánykérésen töri a fejét.

A barátainak mesél a dologról

Bár a házassági terv a pasid cimboráitól nem feltétlenül jut vissza a füledbe, ha szoros a baráti társaságotok, nincs kizárva, hogy valamelyik haver véletlenül elszólja magát a jelenlétedben, miszerint nekik már említést tett a párod holmi eljegyzésről. Ha nálad jobban informáltak a témában, vagyis te még nem hallottál róla, hogy kedvesed már ilyen komolyan tervezi a dolgokat, könnyen lehet, hogy az az oka, hogy meglepetésnek szánja az eljegyzést.

Az is lehet, hogy elszólás helyett egyszerűen csak úgy beszélnek rólatok, mint leendő házasokról - ha ők utalgatnak erre, az nem ugyanolyan, mint az akár éveken át is kitartó szülői biztatások áradata. A baráti társaság ugyanis nem lebbenti meg ok nélkül a témát, ebben az esetben tehát joggal kezdhetsz gyanakodni, hogy a párod nekik már említést tett komoly szándékairól.

Utalgat rá

Nem biztos, hogy egészen a barátokig kell menned, hogy megsejtsd a párod szándékait. Amennyiben erősen fontolgatja a házasságot, valószínűleg nem merne vakon dönteni a leánykérésről: előtte minden bizonnyal a te véleményedet is szeretné óvatosan kideríteni. Erre pedig a legjobb módszer, ha a házasság vagy az eljegyzés témáját amolyan mi lenne, ha formában veti fel.

Ha tehát feltűnően sokszor beszélgettek arról, hogyan képzelitek el a házas életeteket a jövőben, vagy milyen esküvőt szeretnétek, te milyennek képzeled az ideális leánykérést, és mindez a pasid kezdeményezésével történik, biztos lehetsz benne, hogy közeleg a nagy alkalom.

Te készen állsz?
A párod már tervezi a leánykérést, de te nem tudod pontosan, mit is gondolsz a házasságról? Töltsd ki tesztünket, ha pedig tetszett az elemzés, nézd meg a többi Szex és szerelem tesztünket is!

Furcsa, de nem hűtlen

Amennyiben valóban házasságot, előtte pedig egy különleges leánykérést tervez a párod, furcsává válhat a viselkedése. Előfordulhat, hogy hirtelen szorosabb kapcsolatba kerül a legjobb barátnőddel, netán a testvéreddel vagy az édesanyáddal - végtére is, valakitől meg kell tudnia, hogy mekkora gyűrűméretet hordasz, milyen ékszer tetszene, és mivel lehetne a legkönnyebben elbűvölni téged a nagy napon.

De furcsa telefonok is érkezhetnek, amelyekre, ha rákérdezel, csak egy pirulás lesz a válasz, és könnyen megeshet, hogy a munka utáni kimaradásokra is nehezen talál alibit. Amennyiben biztos vagy benne, hogy ezen furcsaságok mögött nem megcsalás áll, valószínűleg egy titkolni próbált meglepetés lehet a tárgya, ennyi készülődés és szervezkedés mégpedig jó eséllyel egy leánykérést sejtet.

Honnan tudhatod, ha szerelmes?

Romantikus utazás

Párizs és Róma vitathatatlanul a szerelem városa, és ma már nem is kell csillagászati összegeket áldozni repülőjegyre, ha szeretnétek ide eljutni. Éppen ezért meglehet, hogy párod éppen ezen helyek egyikére tervezi a leánykérést: különösen gyanús lehet, ha egy kerek évfordulótok közeledtével fizet be benneteket egy igen romantikus utazásra az említett városok egyikébe.

Persze egy római vagy párizsi leánykérés nem az igazi egy különleges éttermi vacsora nélkül. Ha ezt a menüpontot is kipipálhatod a listán, sőt, a párod még az út előtt megjegyzi, hogy feltétlenül csomagolj egy alkalmi ruhát is, valószínűleg komoly szándékai vannak a jövőre nézve, és talán a következő napokban szeretné megkérni a kezed.

Ezt is szeretjük