3 mondat, amit felejts el az első randin
Jobb, ha alaposan megválogatod a szavaid a gyertyafényes asztalnál. Egyetlen rossz mondat elég, hogy a pasi meggondolja magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tejhez csak a legelvetemültebb bulihuligánok töltenek vodkát, bolondságokat a szerelemre roppantul éhes, lelkiekben sovány, túlhevült kishölgyek mondanak az első randevún. Aztán meg csodálkoznak, ha nem jön szembe a zsötem! Ha sehogy sem akar kisütni a nap, és csak hullik, csak hullik az elsárgult levél! Következzék három mondat, ami szájában késsel oson a szerelem felé a susnyásban.

A volt barátom egy szemét, De Már Nem Érdekel

A szerelemben összekarcolt, plezúros szívű asszonytól mentsen az ég. Aláírjuk, ráadásul grimasz nélkül, hogy a legnagyobb sebesüléseket az enyelgés frontján szedheti össze az ember, no de azért, legyen bármilyen súlyos, az elhagyás-megcsalás sose lesz egyenértékű egy fejlövéssel. Azt csak úgy képzeljük, közben pedig általában föl sem tűnik, hogy hoppá: az egésznek alig van már egy pici nyoma.

Az önfejű lány, az bezzeg direkt kapar. Piszkálja a púpot. Még talán élvezi is, hogy fáj. Ahelyett, hogy kihúzná magát, ilyen mondatokkal kápráztatja el az erre érzékeny közönséget: a volt pasimnak bezzeg Audija volt, de most nem a Trabantod miatt mondom, csak úgy.

Egy éven belül 10 gyereket akarok

A családcentrikus, a potenciális anya: nála mindig akad egy plusz petesejt talonban. A nagy igazság, hogy nem is pasit keres, neki csak a gyerek kell. Hideg, holdfényes éjszakákon denevérré változik, és éhesen les kifelé csontvázzá meztelenedett fák közül.

Mit ne mondjunk, ijesztő egy némber. Korda György írt róla egy nótát, valamikor 1976-ban, melynek aktualitása mit sem változott az évek során: „Haver, a nőkkel jól vigyázz, ó, a nőkkel jól vigyázz, ha nem vagy óvatos, akkor hidd el, rosszul jársz”. A potenciális anyával randizni körülbelül olyan, mint ez a muzsika maga: először vicces, aztán már nem. A végén viszont mindenképp sikítani fogsz: először két fiút akarok, mert a lányokhoz fel kell nőni. Naná, majd persze.
 

Szeretnélek bemutatni a szüleimnek

Az, aki apához mér minden fiút, de jaj, ha az egy dekával is kevesebbnek találtatik. Az, aki kislány maradt, de nem a csábos bugyik vagy a vágyrobbantó frufruk terén. Utoljára Vito Corleonénak volt ennyire fontos a család, mint neki.

A furcsa a dologban, hogy ehelyütt valami szép és dicséretes dolog mutat kissé kóros elhajlást. Nem veszélyes igazából, még kedves is lehet a rajongás: a lányka rezervátumban él, csak a kafferbivallyal ellentétben nem akar szabadulni onnan.

A puha, óvó családi fészket apa-anya szögesdróttal és taposóaknákkal biztosította be. Az pedig, hogy már aznap vinné, ragadná el bemutatni a rokonoknak, azt meg végképp a férfi háta közepére se.

Menekvés nincsen, vagy, ha remény csillan, lányunk a - Sosem költöznék el otthonról, mert mi lenne velem nélkülük? - mondattal kergeti el a szerencsétlen kant.

Ezt is szeretjük