12 jel, hogy hosszú távon számíthatsz a pasira

Tipikus jelek, hogy hosszú távon működhet a kapcsolat.

Dia

	Olyannak szeret, amilyen vagy	Nem érzel mellette nyomást, hogy meg kellene változnod, vagy azt, hogy bizonyos tulajdonságaid elfogadhatatlanok. Persze lehet, hogy késztetést érzel, hogy belefogj valami újba, de ezt nem kényszer, hanem inspiráció hatására teszed.

Olyannak szeret, amilyen vagy

Nem érzel mellette nyomást, hogy meg kellene változnod, vagy azt, hogy bizonyos tulajdonságaid elfogadhatatlanok. Persze lehet, hogy késztetést érzel, hogy belefogj valami újba, de ezt nem kényszer, hanem inspiráció hatására teszed.

Dia

 	Szavahihető 	Ha megígér valamit, be is tartja, és nem tesz jól hangó, ám elhamarkodott kijelentéseket. Tisztában vagy vele, hogy adhatsz a szavára, legyen szó egy telefonhívásról vagy nagyobb lélegzetű dolgokról. 	Kapcsolódó cikk: 	Meddig tudsz megtartani egy pasit? »

Szavahihető

Ha megígér valamit, be is tartja, és nem tesz jól hangó, ám elhamarkodott kijelentéseket. Tisztában vagy vele, hogy adhatsz a szavára, legyen szó egy telefonhívásról vagy nagyobb lélegzetű dolgokról.

Kapcsolódó cikk:
Meddig tudsz megtartani egy pasit? »

Dia

	Apró figyelmességek	Ha nem siklik el a veled kapcsolatos apróságok felett, tudhatod, hogy fontos vagy számára. Tudja, mikor van a névnapod, és nem felejt el felköszönteni - de legalábbis igyekszik a kedvedben járni.

Apró figyelmességek

Ha nem siklik el a veled kapcsolatos apróságok felett, tudhatod, hogy fontos vagy számára. Tudja, mikor van a névnapod, és nem felejt el felköszönteni - de legalábbis igyekszik a kedvedben járni.

Dia

 	Biztonságban érzed magad 	Tudod, hogy számíthatsz rá, és nem kell rendszeresen aggódnod amiatt, hogy eltűnik-e, lemondja-e a randit, vagy más nőkhöz húz a szíve. 	Kapcsolódó cikk: 	Van okod a féltékenységre?

Biztonságban érzed magad

Tudod, hogy számíthatsz rá, és nem kell rendszeresen aggódnod amiatt, hogy eltűnik-e, lemondja-e a randit, vagy más nőkhöz húz a szíve.

Kapcsolódó cikk:
Van okod a féltékenységre?

Dia

	A beszélgetés mélysége	Ha már az elején is meg tudjátok beszélni a fontos dolgokat, és kettőtökről sem vagytok restek szót ejteni, akkor ez vélhetően később is átsegít a válságokon.

A beszélgetés mélysége

Ha már az elején is meg tudjátok beszélni a fontos dolgokat, és kettőtökről sem vagytok restek szót ejteni, akkor ez vélhetően később is átsegít a válságokon.

Dia


            	Közös hallgatás
            	Nemcsak a beszélgetés, de az is fontos mérce, ha tudtok együtt semmit tenni. Ha akkor is jól elvagytok kettesben, ha éppen nem történik semmi különös.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Miben sántikál a férfi? »

Közös hallgatás

Nemcsak a beszélgetés, de az is fontos mérce, ha tudtok együtt semmit tenni. Ha akkor is jól elvagytok kettesben, ha éppen nem történik semmi különös.

Kapcsolódó cikk:
Miben sántikál a férfi? »

Dia

 	Érdekli a véleményed 	Érdekli, hogy mit gondolsz a számára fontos dolgokról, de legalábbis jelentőséget tulajdonít annak, hogy mi a véleményed a világ történéseiről.

Érdekli a véleményed

Érdekli, hogy mit gondolsz a számára fontos dolgokról, de legalábbis jelentőséget tulajdonít annak, hogy mi a véleményed a világ történéseiről.

Dia

 	Közös célok 	Jó jel, ha hasonló elképzeléseitek vannak a jövőről, és rendelkeztek közös célokkal. 	Kapcsolódó cikk: 	3 jel, hogy a pasi megérett az apaságra »

Közös célok

Jó jel, ha hasonló elképzeléseitek vannak a jövőről, és rendelkeztek közös célokkal.

Kapcsolódó cikk:
3 jel, hogy a pasi megérett az apaságra »

Dia

	Hétköznap is	A kapcsolatotok a hétköznapok sodrában is megállja a helyét, amikor közösen megoldandó feladatok merülnek fel, és a megszokás is része lehet a mindennapoknak.

Hétköznap is

A kapcsolatotok a hétköznapok sodrában is megállja a helyét, amikor közösen megoldandó feladatok merülnek fel, és a megszokás is része lehet a mindennapoknak.

Dia

 	Támogat 	Számíthatsz rá, és melletted áll akkor is, ha épp nem vagy a topon, vagy lelki támaszra van szükséged. 	Kapcsolódó cikk: 	5 egyértelmű jel, hogy tartós lesz a kapcsolat »

Támogat

Számíthatsz rá, és melletted áll akkor is, ha épp nem vagy a topon, vagy lelki támaszra van szükséged.

Kapcsolódó cikk:
5 egyértelmű jel, hogy tartós lesz a kapcsolat »

Dia

	Kedvelik a barátaid	A barátok külső szemlélőként fontos mércét jelentenek, hiszen olykor tisztábban látják, hogy valóban illik-e hozzád a férfi. Ha a párod szimpatikus nekik, azt jó jelnek veheted.

Kedvelik a barátaid

A barátok külső szemlélőként fontos mércét jelentenek, hiszen olykor tisztábban látják, hogy valóban illik-e hozzád a férfi. Ha a párod szimpatikus nekik, azt jó jelnek veheted.

Dia

 	Hallani akar rólad 	Hiányzol neki, és tudni akar rólad. Igényli a társaságodat, és ha nem lehettek együtt, akkor is keres valamilyen formában. 	Kapcsolódó cikk: 	4 jel, hogy szerelmes a pasi »

Hallani akar rólad

Hiányzol neki, és tudni akar rólad. Igényli a társaságodat, és ha nem lehettek együtt, akkor is keres valamilyen formában.

Kapcsolódó cikk:
4 jel, hogy szerelmes a pasi »

Ezt is szeretjük
Szerző: Fábián Emese
Fotó: