12 férfi, akivel semmiképpen se randizz

Ezért kerüld el őket

A szerelem nem ritkán csalódásba fordul. Előzd meg idejében a könnyeket.

Dia


            	A házas
            	Ha úgy érzed, benne találtad meg életed szerelmét, vedd számításba, hogy egy válófélben lévő férfi akkor is túlságosan labilis egy új kapcsolathoz, ha a házasságának vége. Nem kizárt, hogy sokkal inkább egy pszichológusra, mint egy újabb nőre van szüksége.
            	Kapcsolódó cikk:
            	3 ok, amiért soha ne kezdj viszonyt nős pasival »

A házas

Ha úgy érzed, benne találtad meg életed szerelmét, vedd számításba, hogy egy válófélben lévő férfi akkor is túlságosan labilis egy új kapcsolathoz, ha a házasságának vége. Nem kizárt, hogy sokkal inkább egy pszichológusra, mint egy újabb nőre van szüksége.

Kapcsolódó cikk:
3 ok, amiért soha ne kezdj viszonyt nős pasival »

Dia

 	Aki az exe rabja 	Ha a férfi még nem számolt le az exével, valószínűleg nem kész még az új kapcsolatra. Ebben az esetben ugyanúgy másodhegedűs lehetsz, mint egy valódi szerelmi háromszögben. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak lelki szemetesládának használ a pasi? »

Aki az exe rabja

Ha a férfi még nem számolt le az exével, valószínűleg nem kész még az új kapcsolatra. Ebben az esetben ugyanúgy másodhegedűs lehetsz, mint egy valódi szerelmi háromszögben.

Kapcsolódó cikk:
Csak lelki szemetesládának használ a pasi? »

Dia

	A függő	A függőségnek számos fajtája létezik az alkoholizmustól a munkamánián keresztül a pókerig. Nem mindig könnyű kiszúrni az ilyen típust, ám mindegyikükben közös, hogy sohasem te leszel az életükben az első helyen, hanem szenvedélyük tárgya.

A függő

A függőségnek számos fajtája létezik az alkoholizmustól a munkamánián keresztül a pókerig. Nem mindig könnyű kiszúrni az ilyen típust, ám mindegyikükben közös, hogy sohasem te leszel az életükben az első helyen, hanem szenvedélyük tárgya.

Dia

 	Akitől sokat búcsúzol 	Jól gondold meg, hogy randizol-e azzal, aki messze él tőled, vagy sokat utazik, ezért alig látod. Ritkán előfordul, hogy a kezdeti felállás megváltozik, de ha tőled várja, hogy lépj, és ő nem hajlandó tenni azért, hogy szorosabbra fűzzétek a szálakat, lehet, hogy kényelmes neki ez a helyzet. 	Kapcsolódó cikk: 	4 vonzó férfitípus, aki megkeseríti az életed »

Akitől sokat búcsúzol

Jól gondold meg, hogy randizol-e azzal, aki messze él tőled, vagy sokat utazik, ezért alig látod. Ritkán előfordul, hogy a kezdeti felállás megváltozik, de ha tőled várja, hogy lépj, és ő nem hajlandó tenni azért, hogy szorosabbra fűzzétek a szálakat, lehet, hogy kényelmes neki ez a helyzet.

Kapcsolódó cikk:
4 vonzó férfitípus, aki megkeseríti az életed »

Dia

 	Az agresszív 	Persze, bizonyos mértékű agresszió hozzátartozik a férfiléthez, ám aki hirtelen haragú, nem tudja fékezni az indulatait, ezért akár verbálisan, akár fizikailag bánt másokat, az lehet, hogy később veled is hasonlóan viselkedik majd.

Az agresszív

Persze, bizonyos mértékű agresszió hozzátartozik a férfiléthez, ám aki hirtelen haragú, nem tudja fékezni az indulatait, ezért akár verbálisan, akár fizikailag bánt másokat, az lehet, hogy később veled is hasonlóan viselkedik majd.

Dia

	A főnök	Az egyik legérzékenyebb téma a főnökkel való viszony. Persze, nagyon ritkán előfordul, hogy jól sül el, de az esetek többségében leginkább erőfitogtatás és hatalomdemonstráció az alapja.	Kapcsolódó cikk:	- Kikezdett velem a főnök, de kell a munka! »

A főnök

Az egyik legérzékenyebb téma a főnökkel való viszony. Persze, nagyon ritkán előfordul, hogy jól sül el, de az esetek többségében leginkább erőfitogtatás és hatalomdemonstráció az alapja.

Kapcsolódó cikk:
- Kikezdett velem a főnök, de kell a munka! »

Dia

 	Akit mások véleménye irányít 	Persze, olykor fontos meghallgatni mások véleményét, de aki túlzottan meg akar felelni, az elveszítheti saját identitását mások vélt ítéletének kereszttüzében. Ha nemcsak az édesanyja, de az újságárus és a buszsofőr mondatai is erőteljesen hatnak rá, nem biztos, hogy önálló, kialakult személyiséggel van dolgod.

Akit mások véleménye irányít

Persze, olykor fontos meghallgatni mások véleményét, de aki túlzottan meg akar felelni, az elveszítheti saját identitását mások vélt ítéletének kereszttüzében. Ha nemcsak az édesanyja, de az újságárus és a buszsofőr mondatai is erőteljesen hatnak rá, nem biztos, hogy önálló, kialakult személyiséggel van dolgod.

Dia

 	A rejtélyes 	A fickónak, aki fontos információkat titkol el magáról, lehet, hogy vaj van a füle mögött, esetleg valóban van oka a titkolózásra. Ide tartozhat az is, akit a neten ismertél meg, és sokáig csak levelezni hajlandó veled, esetleg túlságosan pozitív képet fest magáról. 	Kapcsolódó cikk: 	Tabupasik az online társkeresőkről »

A rejtélyes

A fickónak, aki fontos információkat titkol el magáról, lehet, hogy vaj van a füle mögött, esetleg valóban van oka a titkolózásra. Ide tartozhat az is, akit a neten ismertél meg, és sokáig csak levelezni hajlandó veled, esetleg túlságosan pozitív képet fest magáról.

Kapcsolódó cikk:
Tabupasik az online társkeresőkről »

Dia

 	Aki szexre hajt 	Az éjszaka homályában nem könnyű megkülönböztetni udvarlást és udvarlást, ám ha már az első alkalommal szívesen látna a hálójában, kezdhetsz gyanakodni. Persze, ha neked sincs ellenedre ez a felállás, nem kell őt elkerülnöd, ám ha szorosabb viszonyt szeretnél, lehet, hogy hamar lekopik. 	Kapcsolódó cikk: 	Bejössz a pasinak vagy csak szexet akar? »

Aki szexre hajt

Az éjszaka homályában nem könnyű megkülönböztetni udvarlást és udvarlást, ám ha már az első alkalommal szívesen látna a hálójában, kezdhetsz gyanakodni. Persze, ha neked sincs ellenedre ez a felállás, nem kell őt elkerülnöd, ám ha szorosabb viszonyt szeretnél, lehet, hogy hamar lekopik.

Kapcsolódó cikk:
Bejössz a pasinak vagy csak szexet akar? »

Dia

 	Az exed 	Lehet, hogy nehezen teszed túl magad az elmúlt szép napokon, ám a rendszeres búcsúszex csak még nehezebbé teszi az elválást és megakadályozhatja, hogy megtaláld a megfelelő társadat. Hiszen ne feledd, volt oka annak, hogy szakítottatok, még ha az emlékezet meg is szépíti a múltat. 	Kapcsolódó cikk: 	Mikor adj a pasinak még egy esélyt? »

Az exed

Lehet, hogy nehezen teszed túl magad az elmúlt szép napokon, ám a rendszeres búcsúszex csak még nehezebbé teszi az elválást és megakadályozhatja, hogy megtaláld a megfelelő társadat. Hiszen ne feledd, volt oka annak, hogy szakítottatok, még ha az emlékezet meg is szépíti a múltat.

Kapcsolódó cikk:
Mikor adj a pasinak még egy esélyt? »

Dia

	A dörzsölt	A dörzsölt fickó igazi, rutinos nőcsábász, mindig a megfelelő mondatot húzza elő a tarsolyából, csöppet sincs zavarban, és minden gesztusával elkápráztat. Ám ha megszerzett, már meg is unt, és veszi a cókmókját a következő, meghódítandó préda irányába.

A dörzsölt

A dörzsölt fickó igazi, rutinos nőcsábász, mindig a megfelelő mondatot húzza elő a tarsolyából, csöppet sincs zavarban, és minden gesztusával elkápráztat. Ám ha megszerzett, már meg is unt, és veszi a cókmókját a következő, meghódítandó préda irányába.

Dia

	A legjobb barátod	Sok fiú-lány barátságban eljön az a pillanat, amikor valamelyik fél kipróbálná, milyen lenne némi romantikát csempészni a kapcsolatba, ám ez általában elrontja a barátságot. Kétszer is gondold meg, hogy belevágsz-e.	Kapcsolódó cikk:	3 megdönthetetlen érv a fiú-lány barátság mellett »

A legjobb barátod

Sok fiú-lány barátságban eljön az a pillanat, amikor valamelyik fél kipróbálná, milyen lenne némi romantikát csempészni a kapcsolatba, ám ez általában elrontja a barátságot. Kétszer is gondold meg, hogy belevágsz-e.

Kapcsolódó cikk:
3 megdönthetetlen érv a fiú-lány barátság mellett »

Ezt is szeretjük
Szerző: Szántó Kinga
Fotó: