18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

8 tipp a tökéletes orális szexért (18+)
Szeretnéd, ha a te pasid lenne a legelégedettebb? Akkor kövesd tippjeinket, és irányítsd a mennyországba!

A szájmunka manapság a normális szexuális élet egyik alapköve. Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket ha megfogadsz, joggal neveznek majd a pasik a szájmunka királynőjének.

1. Tisztasági csomag

Senki nem szeret az alsóbb régióban tevékenykedni, ha nem tiszta a másik, ezért ötvözhetitek akár egy jó közös fürdőzéssel is. Használjatok pezsgő vagy habzó fürdősókat és tusfürdőket a még nagyobb élvezetért.

2. Pole pozíció

A férfiak legkedveltebb pózai általában azok, amelyek jó rálátást biztosítanak a nők testére. Térdelj a tükör elé, hogy minden kis porcikádat láthassa a tükörből. Ha szégyenlős is vagy, akkor is hagyd, hogy lássa, amit csinálsz. Ne felejtsd, a látvány is része a szexnek.

3. Ne rohanj!

Ne csak lebukj, és in medias res kezdj a dolognak! Néhány jó helyre elhelyezett puszi többet ér. Apró csókok, kis nyelvhasználat a golyóin az őrületig izgathatja. Haladj nyelveddel felfelé a péniszén, és amikor a végére értél, picit használd a fogad, közben az ujjaiddal a golyóit izgathatod, ez a legnagyobb gyönyörűséget adhatja számára.

4. Használj kelléket!

A legkönnyebb és legelérhetőbb kellék a hajad. Ha a hajaddal simogatod a nemi szerveinél, izgató, merőben új élményben részesítheted. Ha inkább mást próbálnál ki, akkor válassz egy egyszerű, nagyobb szemű gyöngysort, amivel finoman masszírozhatod férfiasságát.

5. Ne csak a szádat használd!

A legtöbb nő csak a száját használja orális szex közben, amelynél nagy a veszélye, hogy szájzárat kap. Adj néha pihenőt a szádnak, és használd közben a kezedet! És ha nem érzed, hogy tiltakozik ellene, az ujjaid elkalandozhatnak akár a popsija felé is.

Használd a karjaid, a kezed, az ujjaid, a szád és a nyelved. Ha nagyon belemelegszel, simogasd közben, a testén szinte mindenhol, amilyen gyorsan csak gondolod. Ugyanígy járj el a száddal és a nyelveddel, a végén úgy fogja érezni, mintha nyolc karod lenne, mint a polipnak, vagy leginkább mint Síva Istennőnek. Ezt azonban ne csináld sokáig, mert a túl sok inger lelohaszthatja.

6. Fogas kérdés

A ne fogazz általában alapszabály, helytelenül. Nem kell száműzni a fogaidat, csak gondolj arra, hogy te mit szeretsz, miközben ott jár egy férfiszáj. Ha a pénisze végét picit a fogaiddal is érinted, nagy gyönyörben részesítheted, de vigyázz, hosszában a férfiasságán semmiképp ne alkalmazd ezt a módszert!

7. Sivatag

Sokan szeretik, ha sok nyálat használsz a művelet közben a megfelelő síkosítás érdekében. De ha úgy nyalogatod egy keveset, hogy a nyelved szinte száraz, a mennyekbe juttathatod. De vigyázz, ez ne tartson túl sokáig, mert fájdalmat okozhat neki egy idő után.

8. Gól!

Sok férfi az orgazmushoz közel jelzi is ezt, de nem szavakkal, a testével. Megváltozik a mozgása, a légzése, és feljebb csúsznak a golyói. Ezt te is befolyásolhatod. Ha később szeretnéd, hogy elmenjen, akkor csak masszírozd lefelé a golyóit.

A nagy kérdés, lenyelni vagy nem? Emlékezz, a férfiak vizuális típusok, ezért ha te az utóbbit választod, akkor kínáld fel a melleid az ejakulációhoz, akkor nem marad benne furcsa érzés a végkifejletet illetően.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük