5 lélegzetelállítóan csodás dekorkönyv
Bámulatos fotókkal és ötletekkel
Szívesen készítesz egyedi díszeket, de hiányzik az inspiráció? Akkor lapozz bele a következő könyvekbe!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy saját kezűleg készített tárgynál, amely örökké őrzi készítőjének emlékét, nincs szebb és dekoratívabb ajándék.

Te is szívesen foglalatoskodsz maradék anyagokkal, üvegfestékkel vagy éppen szárított termésekkel, hogy aztán valami különleges születhessen a kezeid között, de úgy érzed, kifogytál az ötletekből?

Akkor a következő öt könyv éppen neked való!

Éljen a tavasz: Tavaszváró kreatív ötlettár

Eleged volt a szürkeségből és a csípős, hideg szélből? Azt szeretnéd, hogy a tavasz ízét, illatát és melegét ne csak ideig-óráig érezd? Akkor marasztald színes ablakképekkel, tarka húsvéti tojásokkal, bájos asztaldíszekkel, pasztellszínű mécsestartókkal, virágos képeslapokkal, illetve még számtalan más, látványos és kreatív ötlettel!

A Tavaszváró kreatív ötlettár című kiadványban mindent megtalálsz, az ötletek megvalósításához pedig nincs szükséged másra, mint némi papírra, kartonra vagy textilre, valamint néhány egyszerű trükkre, amelyek leírását lépésről lépésre megtalálhatod a könyvben.

Kiadja az Aréna 2000 Kiadó.
Ára 2690 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

Ez elment vadászni: Ötletek tíz ujjra

Bizonyára te is sokszor töröd a fejed azon, hogy egy megvásárolt ajándék mellett milyen személyes üdvözlettel kedveskedhetnél még, hiszen egy, az ajándék mellé csatolt kártya vagy apró tárgy sokat elárul arról, aki az ajándékot adja. Ha te magad készíted a meghívót, a kísérőkártyát vagy az ültetőkártyát, azzal tudatod másokkal, hogy fontosak számodra.

Ha teheted, készítsd ezeket az ajándékokat magad, ne vásárolj semmi hasonlót készen! Vedd elő a fantáziád, sződd bele az ötleteidet, és ezzel együtt önmagadat. Az Ötletek tíz ujjra című kötetben sok segítséget találsz a munkádhoz.

Kiadja a Puedlo Kiadó.
Ára 1400 forint.

Nagyszerű ötletek: Varázslatos díszek, mesés tárgyak

Öltöztesd ünnepi díszbe az otthonodat a több mint negyven elragadó, inspiráló ötletet tartalmazó gyűjtemény segítségével, és készíts gyönyörű kiegészítőket a lakás minden helyisége számára. A csodálatos fotókkal kísért ötletek tucatjaival teli, Varázslatos díszek, mesés tárgyak című kötettel nem is lesz nehéz, hiszen mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet.

A kreatív ötletek megvalósításában könnyen követhető, lépésről lépésre megadott leírások és valós méretű sablonok segítenek, az egyszerű, de hatásos technikákkal nem lesz nehéz elbűvölő tárgyakat alkotnod.

Kiadja az Aréna 2000 Kiadó.
Ára 3690 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

Varázslatos természet: Hétvégi kézművesség a természet kincseivel

A könyv segítségével számos dísz- és használati tárgyat készíthetsz a természet kifogyhatatlan kincsestárából. A Hétvégi kézművesség a természet kincseivel című könyvben öt témakörben találhatsz ötleteket a különböző tárgyak felhasználásához, kezdve a vízparttól és a kerttől a konyhán át egészen az erdőig és az egzotikus területek természeti kincseiig.

Átalakíthatsz többek között erdei koszorút nyári kagylókkal borított dekorációvá, vagy használhatsz apró, színes üvegdarabokat egy vízparti ház ajtajának házszámtáblájához. A lehetőségek száma végtelen, csak a képzeleted szab határt.

Kiadja a Sanoma Budapest Kiadó.
Ára 2600 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

Ruhát a poharaknak: Varázslatos üvegfestés

A festett üveg nem csak meglepetésnek, de otthonod csinosításához is nagyszerű - a díszített tányérok, tükrök, poharak, vázák a legelbűvölőbb asztaldíszek közé tartoznak.

Ráadásul egyáltalán nem nagy ördöngösség saját kezűleg előállítani ilyen drágának tetsző üvegtárgyakat. Ezt be is bizonyítja a Varázslatos üvegfestés című könyv, amely rengeteg ötletet tartalmaz, és lépésről lépésre vezeti az olvasót a megvalósításukban. Színes fotókkal mutatja be, hogyan kerülhetnek ki bárki kezei közül ámulatba ejtő, mesés, festett üvegtárgyak.

Kiadja az Aréna 2000 Kiadó.
Ára 3390 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »
Ezt is szeretjük