Zsidró Tamás ezért hagyta faképnél egykori párját - "Beültem a kocsiba, és ott hagytam"
Zsidró Tamás utálja a késést, még a kedvesének sem nézi el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea a legújabb álompár a hazai sztárvilágban. Tavaly decemberben kerültek közelebb egymáshoz, még a kapcsolatuk elején járnak, de azt már biztosan tudni, hogy a csinos műsorvezetőnek nem szabad késnie, a sztárfodrász ugyanis ezt nem tolerálja.

A Life TV műsorában, a Nyugi! Köztünk marad című talkshow vendégeként Zsidrót a műsorvezető, Szulák Andrea arról faggatta, mennyire tudja elviselni, ha a barátnője hosszan készülődik. Nagyon meglepő választ adott: már volt olyan, hogy egy korábbi kapcsolatában ezért faképnél is hagyta a párját. 

- Már volt olyan az életemben, hogy egyszerűen beültem a kocsiba, és ott hagytam, majd jön utánam. Nem haragból hagytam ott, csak nem szerettem volna késni, mert ha folyamatosan sürgetem, abból csak hajcihő és feszültség van. Sajnos nyugodtan várni, ha én már készen vagyok, nem tudok - mesélte az 56 éves hajszobrász.

Íme Till Attila felesége

Till Attila szerencsés embernek mondhatja magát, amellett, hogy az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, a magánéletében is minden idilli. Gyönyörű feleségével, Krisztával 1997-ben ismerkedtek meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Till Attila ritkán látott felesége.

Ezt is szeretjük