Zsidró Tamás ezért hagyta faképnél egykori párját - "Beültem a kocsiba, és ott hagytam"

Zsidró Tamás utálja a késést, még a kedvesének sem nézi el.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea a legújabb álompár a hazai sztárvilágban. Tavaly decemberben kerültek közelebb egymáshoz, még a kapcsolatuk elején járnak, de azt már biztosan tudni, hogy a csinos műsorvezetőnek nem szabad késnie, a sztárfodrász ugyanis ezt nem tolerálja.

A Life TV műsorában, a Nyugi! Köztünk marad című talkshow vendégeként Zsidrót a műsorvezető, Szulák Andrea arról faggatta, mennyire tudja elviselni, ha a barátnője hosszan készülődik. Nagyon meglepő választ adott: már volt olyan, hogy egy korábbi kapcsolatában ezért faképnél is hagyta a párját. 

- Már volt olyan az életemben, hogy egyszerűen beültem a kocsiba, és ott hagytam, majd jön utánam. Nem haragból hagytam ott, csak nem szerettem volna késni, mert ha folyamatosan sürgetem, abból csak hajcihő és feszültség van. Sajnos nyugodtan várni, ha én már készen vagyok, nem tudok - mesélte az 56 éves hajszobrász.

Íme Till Attila felesége

Till Attila szerencsés embernek mondhatja magát, amellett, hogy az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, a magánéletében is minden idilli. Gyönyörű feleségével, Krisztával 1997-ben ismerkedtek meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Till Attila ritkán látott felesége.

Till Attila felesége gyönyörű nő - Krisztával már 22 éve házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük