Istenes Bence beszólt Csobot Adélnak - Ezzel indult az Álarcos énekes

Az Álarcos énekes tegnap esti első adásában Istenes Bence beszólogatott a párjának, Csobot Adélnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vasárnap este elstartolt Álarcos énekesben az a különleges helyzet állt elő, hogy az ország egyik legismertebb sztárpárjának egyik tagja műsorvezetőként, a másik zsűritagként szórakoztatja a nézőket. 

Az RTL Klub nagyszabású show-műsorának Istenes Bence a műsorvezetője, míg az úgynevezett nyomozók asztalánál Gáspár Laci, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter mellett egyedüli nőként Csobot Adél foglal helyet. 

Istenes Bence beszólt Csobot Adélnak

Istenes és Csobot a műsorban olyanok, mint a vlogjukban: hol cukiskodnak, hol beszólnak egymásnak. A 32 éves tévés az Álarcos énekesben is egy bókkal üdvözölte két kisfia édesanyját, majd oda is szúrt neki.

- Itt van velünk a legszexibb nő, a tisztalelkű, csodás édesanya, akiről határozottan állíthatom, hogy nagyon jó nyomozó, hiszen nem egyszer buktatott már le: Csobot Adél - mutatta be a műsorvezető elsőként a 25 éves énekesnőt.  

csobot-adel
Fotó: RTL Klub

- Bébi, csak az elején tisztázzuk ezt rögtön, csak mert szerintem a nézők is kíváncsiak rá: milyen fogadást buktál el? Vagy mi ez a fejeden? - jött szinte rögtön utána a szurkálódás. 

- Így megsérteni! Védjetek meg - fordult erre nyomozótársaihoz Csobot Adél. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Nálatok ez már egy deal, hogy mindig együtt vagytok műsorban? Így szerződtök, hogy ha jöttök műsorba, akkor ez családi vállalkozás lesz? - szállt be Sebestyén Balázs, aki a Nyerő Páros műsorvezetőjeként már dolgozott együtt a sztárpárral, amikor azok meg is nyerték a tavalyi vetélkedőt. 

- Mondta, hogy elkísér a munkahelyemre, azt nem gondoltam, hogy be is ül - viccelődött tovább Istenes, aki 42 éves kollégáját is zrikálta a bemutatáskor.  

istenes-bence
Fotó: RTL Klub

- A mester személyesen! Micsoda megtiszteltetés! A rádiós és tévés műsorvezető, akit szerintem mindenki ismer ebben az országban. Igen, a hangsúly azon van, hogy ebben az országban, hiszen neki még nem sikerült nemzetközi karriert elérnie: Sebestyén Balázs!

Sebestyént sem kellett félteni, megkérdezte, gyászol-e Istenes Bence személyi edzője, hogy kicsit pocakosabb, mint azt megszokhattuk, majd Dancsót vette célba, aki két évvel ezelőtt egy videójában azt mondta, hogy az a youtuber, aki átjön a tévébe, olyan, mintha egy süllyedő hajóra szállna fel. 

dancso-peter
Fotó: RTL Klub

- Peti, arra gondolj, hogy nem vesztesz semmit a nézőidnél, mert a te nézőid ilyenkor már alszanak!

- A te nézőid meg már koporsóban vannak - reagálta erre Dancsó. 

Csobot Adél bikinis fotói

Csobot Adélról akkor készült a bikinis kép, amikor családjával és barátaikkal Olaszországban nyaralt. A homokos tengerparton egy vízibiciklinek támaszkodva, kék, csíkos bikiniben pózolva készült róla a felvétel, amit rengeteget lájkoltak.    

Csobot Adél bikiniben pózol Olaszországban - Fotója felrobbantotta a netet

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük