Csobot Adél vadító ruhába bújt - Elővette a szuperdögös oldalát a Nyerő Párosban
A Nyerő Páros női versenyzői bemutatták, mennyire tudnak nőiesek lenni rúdtánc közben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros hétfő esti adásában a szerelmespárok nőtagjainak meg kellett mutatniuk, mennyire tudnak nőiesek lenni, mennyire tudják lenyűgözni a férfiakat. A produkciójukat egy bárnak berendezett, rúdtáncos díszletben kellett előadniuk.

- Arra leszünk kíváncsiak, hogy nőként hogyan funkcionáltok, humoros szituációkban hogyan tudjátok a pasitokat levenni a lábáról, de nemcsak a pasitokat, hanem a férfiakat is. Ehhez kell a csábítás, a vonzerő némi humorral megfűszerezve – írta le a feladatot az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjének műsorvezetője, Sebestyén Balázs.

Istenes Bence és Hornyák Ádám taktikázása miatt Csobot Adél végzett az első helyen, ami miatt Vajtó Lajos nagyon bepöccent két versenyzőtársára, mert szerinte a felsége, Fésűs Nelly jobb volt mindenkinél, és aljas dolog volt Bencétől csak azért az utolsó helyre tenni, nehogy ők nyerjék meg a feladatot, és ezzel a feltett pénzösszeget.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös volt Csobot Adél, Fésűs Nelly, Sáfrány Emese, Fluor Tomi barátnője, Mesi és Sárközi Ákos felesége, Évi.

Ezt is szeretjük