"Hazudott, és aljas volt!" – Istenes Bencére ezért pöccent be Fésűs Nelly férje

Istenes Bence a taktikai döntésével nagyon feldühítette Fésűs Nelly férjét, Vajtó Lajost.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes Bence kihúzta a gyufát Vajtó Lajosnál a Nyerő Páros hétfő esti adásában. Az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében tegnap este a nőknek a párjukat és a villa többi férfi versenyzőjét le kellett venniük a lábukról egy rúdtáncos produkcióval. Fésűs Nelly, aki a 2019-es Rúdsport Magyar Bajnokságon ezüstérmet nyert, vicces és szexi produkcióval készült, amikor fejkendős, otthonkás mamikából szexi macskanővé változott, a többi női versenyzőnek is segített. A lányok és Sárközi Ákos szerint ő volt a legjobb, mégsem ő végzett az első helyen.

Istenes Bence tudta, hogy Vajtó Lajos tette fel a legtöbb pénzt arra, hogy az ő párja teljesíti a feladatot a legjobban, és mivel ebben a feladatban csak az első helyezett nyert pénzt, a többiek elveszítették a feltett összeget, a tévés taktikázásból Fésűs Nellyt csak a negyedik helyre tette. A példáját Sáfrány Emese párja, Hornyák Ádám is követte, így végül Csobot Adél végzett az első helyen, vagyis a feladatot az Istenes-Csobot páros nyerte meg.

Vajtó Lajost feldühítette, hogy ketten nem a produkciót értékelték, így Bence és Ádám játékát nem tartotta tisztességesnek. Szövetségi rendszer nélkül nem lehet a Nyerő Párost megnyerni, ő pedig nem szeretne ilyen emberekkel szövetkezni.

- Ez nem taktika. Ez gyengeség, gyávaság, aljasság! Ennek semmi köze a taktikához. Én most nem lennék a Bence helyében. Egy 48 éves, kétgyerekes anyukával szemben ilyen aljasnak lenni..., ez nagyon durva. Mindezt úgy, hogy az elmúlt napokban soha semmivel be nem csaptuk őket. Legyen boldog, nyerjen, és szégyellje magát!

vajto-lajos-2
Fotó: RTL Klub

- Én nagyon-nagyon büszke vagyok rád. És fontos még, hogy a lányok szeretnek téged, és a lányok tudják a frankót. És a Bence egyébként hazudik, mert ha ebben a villában valaki nincs veszélyben soha, az a Bence, és ezt ő is tudja, tehát hazudott, amikor az indoklását elkezdte. Nem finomkodunk. Tudod jól, hogy hogy szeretem a Bencét, milyen tehetségesnek tartom, ez most sem változott. De most aljas volt – fakadt ki Fésűs Nellynek Vajtó Lajos.

Istenes Bence és Hornyák Ádám is érezte, hogy a taktikai döntésükkel feldühítették Vajtó Lajost, akivel meg szerették volna beszélni a helyzetet, de Fésűs Nelly férje a szobájukba kopogtató két férfit kerek-perec elküldte, megmondta, hogy nincs kedve velük beszélgetni.

- Ha nem lett volna ilyen jó a gyakorlatod, akkor azt mondom, tapsolok. Ha ez az írni, olvasni nem tudó Ádi nem pontosan ugyanúgy szavaz, mint ez az izé, akkor se szólok egy szót se. Hát, ha ez a Nyerő Páros, akkor én nem akarok Nyerő Páros lenni – mondta párjának a srácok távozása után Vajtó.

csobot-adel-istenes-bence
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Istenes Bence a színfalak mögött arról beszélt, értetlenül állt a helyzet előtt, mert eddig elválasztották egymástól a játékokat, ahol mindenki saját magáért küzd, és van a villában lévő szimpátia, barátság.

- Itt azt éreztem, mintha ő ezt teljesen összekeverte volna, mintha az elmúlt napokat kitörölték volna az emlékezetéből, és megsértődött. De szerintem rajta kívül senki nem értette, hogy miért is – fejtette ki véleményét a 32 éves műsorvezető. 

Csobot Adél bikiniben

Csobot Adélról kevesen mondanák meg, hogy két kisfiú édesanyja. Istenes Bencével először 2016. május 3-án lettek szülők, majd a huncut kis Nátánt 2018. augusztus 11-én követte kisöccse, Ádin.

Csobot Adél bikiniben pózol Olaszországban - Friss fotója felrobbantotta a netet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük