Zséda egy 14 éves fiú édesanyja - Az énekesnő több gyermekről álmodott

Zséda az Erősebb igen című sorozatban beszélt arról, hogy nem tartott attól, mi lesz az alakjával, az énekesi karrierjével a gyermekszülést követően.

zseda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsédenyi Adrienn, vagyis Zséda nevét a kilencvenes évek közepén a Cotton Club Singer tagjaként ismerte meg az ország, majd az énekesnő 2001-ben kilépett a formációból, és szólókarrierbe kezdett.

2000-ben férjhez ment, fia, Nimród 2007 szeptemberében jött a világra. A 46 éves sztár Liebhaber Judit Erősebb igen című műsorának második évadában, amelynek a nyitóvendége volt, azt mondta, nem volt kérdés számára, hogy sikerei csúcsán vállalja-e az anyaságot. 

Zséda és az anyaság

Mindig is anyuka szerettem volna lenni. Sőt, én úgy képzeltem, hogy több gyerekem lesz. 

Attól nem tartott, hogy mi lesz az alakjával, az énekesi karrierjével a gyermekszülést követően. 

- Láttam olyan nőket, akiknek ez tök jól ment. Nem egy, hanem két, három és több gyerekkel ugyanolyan egybe voltak, mint azelőtt. Sose féltem attól, hogy ez nekem nem fog menni. És ő mindig is olyan gyerek volt, aki mellett lehetett dolgozni. Ha lemezt készítettem, akkor azt segítette azzal, hogy mondjuk jól aludt abban az időszakban. Mindig is nagyon jól működtünk együtt.

zseda-2021
Fotó: YouTube/Erősebb Igen

- Nagyon jó volt az első időszak is, amikor még csak ritkán tudtam elmenni otthonról, de valahogy a koncertek is úgy jöttek, hogy pont egy olyan szakaszban tudtam elmenni, amikor észre sem vette, hogy nem vagyok ott, mert vagy átaludta, vagy jól meg tudtuk oldani.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Zséda arról is beszélt, hogy a férfi és női kapcsolatokról alkotott képe is változott az elmúlt években.

- Sokáig azt hittem, hogy a férfi a teremtő erő, ahhoz jönnek a női energiák, de annyi olyan példát láttam, ahol a nő sokkal erősebb, és ő a teremtő. Annyi jól működő, erős kapcsolatot láttam, ahol a férfi ehhez alkalmazkodva emeli a párját, hogy ezt ma már máshogy látom. 

zseda-erosebb-igen
Fotó: Erősebb Igen

- Egyébként az az igazi, ha mindketten közösen emelik egymást, ami a kapcsolatban mindkét félnek jó, nincs elnyomás, leuralás. Én mindig olyan kapcsolatokban voltam akár a színpadon, akár a magánéletben, ahol jól kiegészítettük egymást. Ha nem így van, változtatni kell - véli az énekesnő. 

Zséda fürdőruhában

Zséda azon örökifjú énekesnők közé tartozik, akiknek minden jól áll: szereti a magyar tervezők ruháit, előszeretettel viseli a feltörekvő tehetségek kreációit is. Egy ruhadarabban mutatkozik csak ritkán: bikiniben vagy fürdőruhában még a nyári hónapokban is csak kevés képen örökíti meg magát, de idén kivételt tett.

Ezt is szeretjük