Zséda fürdőruhás fotókat posztolt: a 46 éves énekesnő karcsú, mint a nádszál

Zséda csak ritkán látható fürdőruhában, idén nyáron kivételt tett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zséda azon örökifjú énekesnők közé tartozik, akiknek minden jól áll: szereti a magyar tervezők ruháit, előszeretettel viseli a feltörekvő tehetségek kreációit is.

A színpadon extravagáns darabokban is láthatjuk, civilben hol letisztult, egyszerű, stílusos szetteket visel, hogy a dögös oldalát mutatja meg, alacsony termetén és karcsú alakján még azok a ruhák is jól állnak, amiket tiniknek terveztek.

Zséda fürdőruhában

Egy ruhadarabban mutatkozik csak ritkán: bikiniben vagy fürdőruhában még a nyári hónapokban is csak kevés képen örökíti meg magát, de idén kivételt tett. Még ha kimonót is húzott a kék, fodros fürdőruha fölé, akkor is látszik a felvételen, hogy karcsú, mint a nádszál. Több kommentelő is írta, hogy csodás az alakja.

"Számomra Ő testesíti meg a nőiességet. Minden ízében NŐ. A hangja meg... mindent visz. A koncertek fenomenálisak" - olvasható egy női követője hozzászólásában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Filigrán alkatán bármilyen úszódressz jól mutat, a fiataloknak tervezett darabok közül is bátran válogathat, a megjelenése ugyanis nagyon fiatalos, kevesen gondolnák, hogy az év végén a 47. születésnapját ünnepelheti. Június végén is posztolt egy fürdőruhás képet, akkor is kimonót húzott a pánt nélküli, tarka dresszhez.

Az biztos, hogy jó géneket örökölt, kislányként táncolt, mindig is sportolt, de szerinte egy bizonyos kor fölött már mindenkinek tennie kell az alakjáért: ő is hetente háromszor-négyszer sportol, váltogatja a különböző edzéseket attól függően, mihez van kedve, és mire van ideje.

- Érzem magamon, ha egy koncert vagy családi program miatt egy-két edzés kimarad, de igyekszem mindig úgy tervezni, hogy beleférjen a mozgás a napirendembe. Nem is lehetne másképp, hiszen egy kétórás előadáshoz nélkülözhetetlen, hogy bírjam fizikailag és mentálisan is.

- Sok mindent, többek között a jógát is kipróbáltam, de nekem a bodyart jött be: ez egy igazi lélekszépítő mozgás, ami ajándék a testnek, szellemnek. A futásra is rá tudok kattanni, de bevallom, előfordul, hogy épp semmi kedvem hozzá. Az edzőtermet is élvezem, tudom, jót tesz az izmoknak - mesélte a life.hu oldalnak pár évvel ezelőtt.

Zséda szexi dekoltázzsal

Május végén a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálaműsorában újra együtt lépett fel a Cotton Club Singers. Ez nemcsak azért volt különleges, mert újra együtt énekeltek a leghíresebb tagjai, hanem azért is, mert Zsédát csak ritkán látni olyan szexin dekoltált miniruhában, mint amit a műsorban viselt - nézd meg képes összeállításunkban a fotókat!

Ezt is szeretjük