Zoltán Erika házas volt, amikor beleszeretett Robby D.-be - Senki nem hitt a kapcsolatukban

Zoltán Erika azért adta be a válókeresetet, hogy Robby D.-vel kezdjen új életet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika és a nála hat évvel fiatalabb Kátai Róbert, művésznevén Robby D. a hazai sztárvilág egyik legösszetartóbb párosa, már három évtizede fülig szerelmesek egymásba, 2020 januárjában a 23. házassági évfordulójukat ünnepelték. 

A szerelem és közös gyermekük, Zoé mellett a munka is összeköti őket több évtizede. A '90-es években együtt kezdtek zenélni, tánciskolát alapítottak, ami napjainkban egy országos iskolahálózattá nőtte ki magát.

Munkakapcsolatból lett hatalmas szerelem

Kátai Róbert csupán 15 esztendős volt, amikor megismerte Zoltán Erikát, ám akkor még nem alakult ki köztük semmi, ráadásul az énekesnő Joós István felesége volt. A szőke sztár hét évig követte Robby D. pályáját, akit nagyon tehetséges táncosnak tartott. 

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert az egyik legösszetartóbb sztárpár.
Fotó: Facebook/Kátai Róbert

A megismerkedésük után hét évvel, 1990-ben volt egy közös munkájuk, akkor már úgy érezték, több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

- Robiért váltak külön az útjaink, de megbocsátott, és éppolyan szeretetben és békében mondtunk búcsút egymásnak, ahogyan éltünk. A mai napig jóban vagyunk, együtt dolgozunk - mesélte a  Best magazinnak  2019-ben Zoltán Erika, aki kilenc év házasság után vált el első férjétől.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lapnak azt is elárulta, hogy ismerőseik eleinte nem hittek a szerelmükben.

Csak egy lépcsőfoknak használ téged a Robi, hogy boldoguljon, hogy feljebb jusson

Ezt mondogatták, de nem lett igazuk. Egymásba kapaszkodva jutottunk egyre feljebb és feljebb - árulta el a hetilapnak.

Bevallotta azt is, hogy bizony féltékeny volt a kapcsolatuk legelején, mivel Kátai Róbert igazi szívtipró hírében állt.

- Miután ismertem a múltját, a környezetéből nem találnék olyan nőt, aki annak idején, hogy úgy mondjam, ne lett volna meg neki. A szerelmünk hajnalán arra kértem, meséljen el mindent, így nem jöhet velem szembe olyan, akiről ne tudnám, hogy esetleg köze volt hozzá. Ez azzal is járt, hogy az elején betegesen féltékeny voltam, nem bíztam benne.

Miután Robby D. maximálisan elnyerte az énekesnő bizalmát, sokkal nyugodtabbá vált a kapcsolatuk. Mind a ketten hűséges típusok, és a mai napig nagyon szerelemesek egymásba.

Zoltán Erika gyönyörű lánya

Zoltán Erika és Kátai Róbert, ismertebb nevén Robby D. szerelme harminc éve, 1990-ben bontakozott ki, hét évre rá, 1997-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket. Lányuk, Kátai Zoé Roberta ugyanezen év decemberében született. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Zoé.

Ezt is szeretjük