Zoltán Erika rendhagyó menyasszonyi ruhában mondta ki az igent: 25 éve állt oltár elé Kátai Róberttel

Zoltán Erika és Kátai Róbert kétszer is kimondták az igent. Az énekesnő sem az 1997-es, sem a 2007-es menyegzőn nem viselt fehéret.

zoltan-erika-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"A szerelem mindent legyőz” - a sokat hallott mondás tökéletesen leírja Zoltán Erika és Kátai Róbert kapcsolatát, szerelmük kezdete nem volt mentes az akadályoktól.

Az énekesnő még férjnél volt, amikor megismerkedtek, azért vált el Joós István kajakozótól, hogy a táncossal lehessen. A negatív kritikákkal is szembe kellett nézniük anno, sokan nem jósoltak nagy jövőt nekik együtt.

Zoltán Erika menyasszonyi ruhái

Az idő őket igazolta. 2022. január 3-án ünnepelték házasságuk 25. évfordulóját. Hét évvel az összeköltözés után, 1997-ben mondták ki a boldogító igent, és még abban az esztendőben megbeszélték, hogy tíz évvel később újra összeházasodnak. Zoltán Erika sem az első, sem a második esküvőjén nem bújt hagyományos, hófehér menyasszonyi ruhába. Amikor legelőször oltár elé állt, extravagáns kéket viselt.

- Abban az időszakban nekem a királykék volt a kedvenc színem, és mivel az anyósom fantasztikusan varr, így nem volt nehéz dolgom. Csak találni kellett az ő segítségével egy jó kis anyagot, és ő rám szabta a ruhámat - ecsetelte a Tények Pluszban 2020 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Másodjára is rendhagyó ruhát választott. A 2007-es ceremónián egy gyönyörű, bordó ruhakölteményben esküdött másodjára is örök hűséget a férjének. Az a lagzi nem csak a menyasszony viseletét illetően nem számított hagyományosnak. 

Miután Robby D. az évek alatt teljesen elfelejtette, hogy annak idején ígéretet tett, így a második szertartást Zoltán Erika teljes titokban szervezte meg.

- Még az akkor tízéves lányunkat sem avattam be a meglepetésbe, nehogy kikotyogja a titkomat. Azt mondtam, hogy Szilvásváradra, egy területi táncversenyre vagyunk hivatalosak, ahol zsűriznünk kell, így csaltam oda őket, és persze a 150 fős vendégsereget - emlékezett vissza a Best magazinban.

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Jakupcsek Gabriella az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben állt oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük