A Bestiák vörös bombázója volt a 90-es években: felismered 50 évesen Bedhyt?

Bedhy, azaz Moór Bernadett a csapat feloszlása után külföldön énekelt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

1997-ben tízezer ember előtt debütált a színpadon Kozso lányegyüttese, a Bestiák. A három dögös énekesnőből álló formáció rögtön a mély vízben találta magát, a világsztár amerikai popcsapat, az ’N Sync előtt léptek életükben először közönség elé a Budapest Sportarénában.

A vörös bombázó, Bedhy, a fekete hajú Honey és a szőke Miss Bee ezek után megállíthatatlanok voltak. Dalaik manapság a retró partik elengedhetetlen slágereivé váltak. A reggel túl messze van vagy a Fáj még, ha néha felhívsz dallamait ma is sokan örömmel dúdolják.

Így fest 49 évesen a Bestiák Bedhyje

2001 szilveszterén köszöntek el végleg egymástól, azóta nem is vállaltak közös fellépést. A csapat Bedhyje, azaz az 1971. november 26-án született Moór Bernadett a búcsú után sem hagyott fel a zenével. Hat esztendőn át egy Stockholm és Helsinki között közlekedő kompon énekelt hét zenésszel karöltve.

- Mi voltunk a házi zenekar, és nemzetközi tánczenét játszottunk. Azért is szerettem, mert szinte minden műfajt énekelhettem, a jazztől a rockon át a diszkót érintve a napi zenékig mindent játszottunk. Öt hetet kint töltöttem a zenekarral a hajón, ott is laktam, aztán hazajöttem, és itthon voltam öt hetet, és ez így ment éveken keresztül - mesélte a Fókusznak 2021 júniusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 50 éves énekesnő hazatérése után férjével és két gyermekével egy budai családi házban telepedett le. 2019-ben a koronavírus-járvány kitörése előtt állt utoljára színpadon egy jazzbanda tagjaként, azonban a karantén alatt új szakmát tanult ki. Immár okleveles szertartásvezetőnek mondhatja magát. 

Moór Bernadett 2021 májusában és 2020 szeptemberében.
Moór Bernadett 2021 májusában és 2020 szeptemberében.
Fotó: Facebook/Moór Bernadett

Saját bevallása szerint rengeteget köszönhet a Bestiákban eltöltött időszaknak, és a mai napig jó szívvel őrizgeti emlékeit. Ugyan egykori producerével, Kozsóval nem tartja a kapcsolatot, Miss Bee-vel a mai napig legjobb barátnők.

- Nagyon nagy szeretettel gondolok vissza azokra az időkre. Az életemnek ez egy meghatározó és érdekes korszaka volt. Nyilván voltak benne nehézségek is, meg voltak kevésbé jó hatások, de én mindig azt mondom, csak a szépre emlékezem.

Fresh Wiki fürdőruhás bombázó

Bár az alap felállás 1996-ban alakult ki, 2000 januárjában megújult a Fresh: Fresh Wiki mellé Fresh Andi és Fresh Ági érkezett, de utóbbi 2003 februárjában felhagyott a zenei pályával, így az együttes duóvá alakult - egy dögös barnával és egy szexi szőkével. Mára Fresh Wiki is hátat fordított a rivaldafénynek, a koncerteknek és a fellépéseknek.

Ezt is szeretjük