Zoltán Erika lánya és ritkán látott párja: Renével évek óta együtt vannak
Zoltán Erika és Kátai Róbert is imádják Renét, aki már szinte családtag.

zoltán-erika-zoé-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika lánya nem sokszor szerepel a képernyőn, az pedig még ritkább, hogy párjával együtt mutatkozzon nyilvánosan. 

A 24 éves Zoé nagyon szerencsés a szerelemben, több mint négy évvel ezelőtt találta meg a kedvesét.

Zoltán Erika lányának párja

A lányos szülők esetében sokszor azt gondolják, extrán szigorúak a gyermekük párválasztása terén. Az énekesnő és férje, Kátai Róbert esetében ilyenről szó sem volt, imádják Renét.

A ritka fotó is négyesben készült róluk. Látszik rajtuk, hogy nagy az összhang. Sok időt töltenek így együtt, hiszen a fiatalok kétlaki életet élnek, a hét egyik felében Zoltán Erikáéknál, a másikban René szüleinél vannak.

Annak ellenére, hogy még nem repültek ki teljesen a családi fészekből, már tervben van a különköltözés. Bár a hatvanéves előadónak már előre szomorú a szíve, tudja, ez az élet rendje. Néha azzal a gondolattal is eljátszik, milyen lesz, ha Zoé és René megajándékozzák az első unokájával.

Szűcs Judith lánya

Szűcs Judith és a zeneszerző, szövegíró, fotós Fülöp Csaba szerelméből egy gyermek született, Tímea, aki 1985-ben jött a világra. A 37 éves nő csak külsőre hasonlít híres anyukájára, egészen más típusú személyiség, mint az énekesnő. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük