Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
Zoltán Erika lánya örökölte édesanyja külsejét és tánctudását is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zoltán Erika családi élete irigylésre méltóan idillien alakult. Férjével, Kátai Róberttel 2020-ban ünnepelték megismerkedésük 30. évfordulóját. Szerelmük 1990-ben kezdődött, és még az év decemberében eljegyezték egymást.

1997 januárjában álltak oltár elé, majd 12 hónappal később szülők lettek, lányuk decemberben jött a világra.

Zoltán Erika 23 éves lánya, Zoé

Zoé immár 23 éves, felnőtt nővé vált. Édesanyja gyakran idézi fel az Agárdon töltött éveket, amikor csemetéje még óvodás volt. Úgy érzi, szélsebesen teltek el azok az esztendők, mire észbe kapott, gyermeke már érettségizett. Lánya sok mindenben hasonlít rá, gyönyörű mosolyát és tánctudását is tőle örökölte.

- Szépen egyengeti a karrierjét, hiába zárt be a táncstúdiónk, online órákat tart, emellett túl van két sportedzői képzésen, és épp a harmadikat csinálja online - árulta el az énekesnő a Story magazinnak 2020 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak a munkafronton lépett anyja nyomdokaiba, szívügyeinek alakulásában is épp akkora mázlista.

- A szerelmi élete is rendben van, egy klassz sráccal, Renével jár két és fél éve, akit családtagként szeretünk. Nekünk, szülőknek megnyugvás, hogy jól választott a lányunk. Elvégre ellenkező esetben sem szólhatnánk bele a kapcsolatba. Ebben is rám üt, ha a fejébe vesz valamit, abból nem enged. Hál’ isten nincs okunk duruzsolni a fülébe.

Zoé még nem repült ki a családi fészekből, ám Zoltán Erika tudja, hogy szép lassan hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy kettesben maradnak a férjével. A fennmaradó időt ezért minél tartalmasabban szeretné kihasználni. Közös filmnézős estéket és nagy kártyapartikat csapnak.

- Már jó ideje tudomásul vettem, hogy Zozi egy önálló személyiség önálló élettel, de attól még örökre a kislányom marad...

Fésűs Nelly lánya

Fésűs Nelly lánya csak 2021 januárjában lett nagykorú, modell- és énekesnői karrierjét már évek óta szépen építgeti. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű, valamint azt is megnézheted, hogy mekkora sikereket ért el az elmúlt években.

Ezt is szeretjük