Zimány Linda a plasztikai műtétek előtt – 13 éve még nagyon másképp nézett ki
Zimány Linda sokat változott azóta, hogy megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zimány Linda is megörvendeztette rajongóit egy fotómontázzsal a #10yearschallenge keretében: a kihívás résztvevői egy tíz évvel ezelőtti és egy mostanában készült fotót is feltöltenek a közösségi oldalukra, így szemmel látható mennyit változtak.

A modellből lett ügyvéd túl is teljesítette a kihívást, hisz 13 évvel ezelőtti fotót talált magáról: szoláriumsárga volt furcsa melírrel és Briney Spearsre emlékeztető külsővel. A 32 éves híresség ekkor még természetes szépség volt. Később elkezdte rendszeresen feltöltetni a száját – ami édesanyjának egyáltalán nem tetszik –, és a mellét is bevallottan plasztikáztatta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I know it’s a little bit more than 10 years, it’s 13 exactly,but I think it was a fun journey with all the ups and downs and all the happiness and difficulties together. So here I am, after a little bit more than 10 years and with many experience in life😍 Miss Balaton 2006, when every beauty contest dreams of mine are really have started and dr. Linda Zimany Junior Lawyer these days😁👩🏼‍🎓👑 *********Ez icipicivel több, mint 10 év, mert 13, egy kicsit szoli sárgábban, furább hajmelírokkal és Britneysebb sminkkel hahaha😂😂😂,de egy fantasztikus idôutazás eredménye, minden “fent és lent” -el, széppel, jóval, vagy éppen rosszindulattal vagy sztereotípiával küzdéssel, de egy csodálatos út mérhetetlen sok élménnyel, küzdéssel, boldogsággal, elvehetetlen tapasztalattal és sooook soook tanulással. Akkor és most😁😁Miss Balaton, Zimány Linda 2006 és dr. Zimány Linda 2019👑👩🏼‍🎓 A szívemben ès lelkemben legbelül mindkettô a maga tökéletes helyén van ès mennyi minden történt még ezen kívül a két kép között wow, de egy dolog nagyon közös bennük, mindkettô gyökeresen megváltoztatta az életem😂😂😁😁😁😍❤️love youuuuu❤️❤️😘😘 #10yearschallange

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Az első fotó 2006-ban készült, amikor megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt, a második pedig 2019-ben, amikor már dr. Zimány Lindaként dolgozik.

Nem Zimány Linda ez egyedüli hazai sztár, akinek az arca nemcsak a korral változott, hanem plasztikáztatta is. Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások.

Ezt is szeretjük