Az X-Faktor óta sokat hízott a jóképű énekes: Zdroba Patrik 15 kilót szedett fel
Zdroba Patrikra az elmúlt évben felszaladtak a pluszkilók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zdroba Patrik nevét a 2019-es X-Faktornak köszönhetően ismerte meg az ország, amelyben a 25 év felettiek kategóriájában, Gáspár Laci mentoráltjaként a harmadik helyezett lett. 

A 28 éves énekes a tehetségkutató óta több mint 15 kilót hízott - árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Zdroba Patrik több mint 15 kilót hízott

- Azt azért tegyük hozzá, hogy az X-Faktorban nagyon vékony voltam: akkor 62-63 kilót nyomtam, most kb. 81 vagyok.

Zdroba Patrik az X-Faktor döntőjében 2019. december 14-én.
Zdroba Patrik az X-Faktor döntőjében 2019. december 14-én.
Fotó: RTL Klub

- Főzni általában én szoktam otthon, mert nagyon válogatós vagyok, és amit szeretek, azt tudom, hogyan kell elkészíteni. De Bettitől is szeretek ételeket, például a krumplis tésztáját - mesélte, és azt is hozzátette, hogy már fogyózik, jobban odafigyel a táplálkozásra, illetve edzeni is elkezdett otthon. 

zdroba-patrik
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A kilók gyarapodásában a kiegyensúlyozott és harmonikus magánéletének is szerepe van: párjával, Bettivel lassan másfél éve vannak együtt. 

- Tavaly márciustól kezdve nagyon egymásra hangolódtunk, sokat voltunk együtt, igazából már együtt is laktunk. Közös albérletben, amiben minden közös, nagyjából egy hónapja élünk együtt: egy gyönyörű lakást találtunk, ami tényleg nagyon szépen van berendezve, tágas, nagy a belmagassága, Betti lubickol benne, nekem meg azért jó, mert nagyon jól tudok benne énekelni, jó a hangzása.

Dallos Bogi édesanyja

Édesanyjával készült közös fotói láttán nem nehéz kitalálni, az X-Faktor női mentora kitől örökölte a jó géneket. Az 57 éves Ágnes nemcsak szép, de nagyon fiatalos is. Sok kommentelő írta, hogy nem csak nagyon hasonlítanak, de olyanok, mintha testvérek lennének. Néhányan azt is megjegyezték, hogy az anyukája úgy néz ki, mint az egyik sorozatsztár. 

Ezt is szeretjük