Ő alakítja a fiatal Zámbó Jimmyt az RTL Klubon: egy sikersorozattal robbant be

Kiderült, a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozatban ki játssza az énekest fiatal korában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiderült, hogy a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozatban ki alakítja a megosztó énekest.

Arra már márciusban fény derült, hogy Nagy Ervin bújik a felnőtt Zámbó Jimmy bőrébe, most pedig az, hogy az énekest fiatalon Olasz Renátó játssza. 

Zámbó Jimmy sorozat szereplők

- Számomra azért érdekes ez, mert ez egy olyan korszak, amelyről nincsenek archív felvételek, anyagok, ez egy olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL-nek az a szándéka, hogy csináljon egy múltidézést, aranyoskodást Jimmy életéről. 

olasz-renato
Fotó: rtl.hu

- Aztán ahogy olvastam, rádöbbentem, ez a sorozat nagyon nem erről fog szólni, hanem

olyan dolgokat fogunk megtudni az életéről, amiket eddig nem.

- Rengeteg csavar van benne, nagyon izgalmas a történet, jól megírtak és komplexek a karakterek, az egésznek van egy nagyon jó íve, drámája és tök erős a humora is - mesélte az rtl.hu-n a harmincéves színész. 

Kolosi Péter programigazgató 2021 novemberében a Big Picture online konferencián jelentette be, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, egy olyan új, fikciós sorozattal is készülnek, ami Zámbó Jimmy életét mutatja be.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Amikor a rendezőkkel és Nagy Ervinnel, aki az idősebb Jimmyt fogja játszani, leültünk közösen beszélni, azt találtuk ki, hogy nem egy az egyben szeretnénk levenni a mindenki által ismert Jimmy gesztusait és viselkedését, hanem megpróbáljuk őt úgy ábrázolni, ahogy mi elképzeljük. Ehhez megpróbáltunk olyan gesztusokat keresni, amik a fiatal és az idős Jimmyt valahogy összekötik, így a jellemfejlődés a néző számára is érthetőbbé válik. 

olasz-renato-aranyelet
Fotó: HBO/Aranyélet

Olasz Renátót a nézők az HBO Aranyélet című sikersorozatának egyik főszereplőjeként ismerték meg, Miklósi Márk szerepével robbant be. Bevallotta, nehezen tudja szavakba önteni, mit gondol Zámbó Jimmyről és a Jimmy-jelenségről, inkább érzései vannak róla. 

- Amíg Ervin tud erre úgy készülni, hogy lát interjúkat vagy koncertfelvételeket, ahol Jimmy jelen volt, addig a fiatalkoriról nincs ilyen. Én azt próbálom elképzelni, hogy egy ilyen megosztó személyiség, akiből az első magyar celeb lett, hogyan alakult azzá, akivé vált.

Azt is elárulta, se énekelni, se zongorázni nem tud, így meg kellett tanulnia, hogyan tud úgy csinálni, mintha ő zenélne. 

Zámbó Jimmy nagy szerelme

Az énekesért bolondultak a nők, akik őt sem hagyták hidegen. Titkos és nem titkolt hódításai azonban nem tartottak sokáig, mindig visszatért élete szerelméhez, aki nem volt más, mint a második felesége, Edit asszony.

Ő volt Zámbó Jimmy igaz szerelme - A szülők tiltották tőle

Zámbó Jimmy többször elhagyta nagy szerelmét, de mindig visszatalált hozzá.

Elolvasom
Ezt is szeretjük