Zámbó Jimmy egykori szerelme megtörte a csendet - Háfra Mari sok év után adott interjút
Háfra Mari nem akarja megtagadni a múltját és kapcsolatát Zámvó Jimmyvel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Háfra Mari a ’80-as években Zámbó Jimmy nagy szerelme volt. A legendás énekes megismerkedésükkor még nem volt nagy sztár. A Casanova bár zongoristája teljesen belehabarodott a sötét hajú szépségbe, aki a Király első klipjében is szerepelt. 

Az egykori modell hat év hallgatás után a Borsnak mesélt a 2001. január 2-án elhunyt énekeshez fűződő kapcsolatáról. 

Háfra Mari nem akarja megtagadni a múltat

Háfra Mari ma már maga mögött hagyta a modellkedést, az éjszakai életet és a pezsgést, de a múltját nem akarja megtagadni, nem bánt meg semmit, a döntéseinek, a vele történteknek köszönhetően lett azzá, aki ma. 

- Nem tudom, és nem is akarom megtagadni Jimmyvel való kapcsolatomat. Szerencsés vagyok, hogy ismerhettem, és azt, amilyen viszonyban voltunk. Rendkívül színes egyéniség volt. 

Engem a tenyerén hordozott, de nem tagadom, hektikus volt a kapcsolatunk.

A két végén égette a gyertyát, bár ezt a kifejezést nem igazán szeretem. Hol lent volt, hol fent  - mondta a lapnak.

A '80-as évek modellje ma is gyönyörű, szépségéből semmit sem vesztett.
A '80-as évek modellje ma is gyönyörű, szépségéből semmit sem vesztett.
Fotó: Facebook/Háfra Mari

Szerinte pont ennek a szenvedélyességének, az érzékenységnek, annak, hogy a szélsőségeket, az örömöt és a bánatot egyaránt megélte, köszönhető, hogy olyan mély érzésű dalokat készített, amik a mai napig fennmaradtak, azokért sokan rajonganak. Ha Jimmy dalai közül meghall egyet, előtörnek belőle az emlékek, de nem okoz neki gondot a számokat végighallgatni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Zámbó Jimmy és Háfra Mari kapcsolatáról a szakmában mindenki tudott. A modellért elköltözött feleségétől, Edittől. A szépség később Szerelem a Királyság előtt - Zámbó Jimmy menyasszonya voltam címmel könyvet is írt viharos kapcsolatukról. Egy évig éltek együtt, majd az énekes visszament a családjához, ugyanakkor egykori szerelmének életét mindvégig nyomon követte. 

Mindvégig figyelt engem. Figyelt rám. A pályafutásomra, az életemre.

Már rég nem volt közöttünk semmilyen kapcsolat, de a fél szemét akkor is rajtam tartotta. Mindig tudatta velem, hogy hol tart az élete, ha behívták egy tévéműsorba, vagy ha vett egy új autót, motort - árulta el az interjúban a ma is gyönyörű nő. 

Zámbó Jimmy kisebbik fia, Adrián is felnőtt

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián kiskorában duci gyermek volt. Amikor már kezdte zavarni a súlya, megpróbálkozott a fogyással, de az első néhány nekifutása nem volt sikeres. A 2017-es év, amikor már 22 esztendős volt, fordulópontot jelentett az életében, több mint 30 kilót adott le.

Ezt is szeretjük