Zámbó Jimmy-nek egyetlen igaz szerelme volt - Mindig hozzá tért vissza
Zámbó Jimmy-vel hullámvölgy volt az élet, de nagy szerelmével mindig visszataláltak egymáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy, aki 2001. január 2-án máig tisztázatlan körülmények közt vesztette életét otthonában, máig hatalmas rajongótáborral rendelkezik, akiknek a nagy részét nők teszik ki. A legendás énekesért a magánéletben is bolondultak a nők, akikért ő is rajongott, de csak egyetlen igaz szerelme volt. A titkos és a pletykalapok által is megírt hódításai nem tartottak sokáig, mert mindig visszatért második feleségéhez, Edit asszonyhoz. 


Zámbó Jimmy 1977-ben feleségül vett egy elvált, kétgyerekes asszonyt, akitől 1980-ban megszületett Krisztián fia. Egy 1983-as koncertjén figyeltek fel egymásra Edittel, majd az énekes egy véletlen találkozás és egy telefonszámcsere után elmesélte a nőnek, hogy az akkor kétéves Krisztián édesanyjával, Verával megromlott a házassága. Edit két kisgyermek édesanyjaként nem akart viszonyba bonyolódni a nős énekessel, de a telefonbeszélgetések ráébresztették, hogy hasonló cipőben járnak, és találkozgatni kezdett Jimmy-vel. 

Edit szülei eleinte tiltakoztak a kapcsolat ellen, hisz mindkét fél házas volt, amikor megismerkedtek, emellett azt vallották, hogy egy zenész nem lehet megbízható társ. Végül a szerelmesek összeházasodtak, és két gyermekük született, Sebastián, majd Adrián. Az asszony a Story magazinnak azt mesélte, nem volt könnyű az élet Jimmy mellett, néhányszor külön is mentek, de szerették egymást annyira, hogy mindig hamar visszataláltak a másikhoz.

Ahogy Jimmy egyre ismertebb lett, úgy nőtt az érte epekedő nők száma is. A futó kalandok az énekes számára azonban csak ideig-óráig számítottak, Edittől pedig érzelmes dalaival és rózsacsokrokkal kért bocsánatot - ha fény derült a félrelépésére. A kisebb kalandokat ugyanis eltitkolta, de a hosszabb, nagy nyilvánosság előtt zajlókról felesége is tudott. Az egyik ilyen Zámbó Jimmy Gregor Bernadetthez fűződő, szenvedélyes kapcsolata volt. 

- Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni.

Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette

- nyilatkozta 2010-ben a Blikknek

Zámbó Edit, Zámbó Krisztián és az édesanyja, Csoma Vera 2010 januárjában.
Zámbó Edit, Zámbó Krisztián és az édesanyja, Csoma Vera 2010 januárjában.
Fotó: DFP/Oláh Csaba

Azt, hogy a királynak nevezett énekest nagyon lehetett szeretni, első felsége is csak megerősíteni tudja. Vera máig jó szívvel emlékszik Jimmy-re, aki után nem volt más szerelme - árulta el a Star magazinnak. Szerinte a hírnév kissé megváltoztatta, de számára mindig az a jólelkű, udvarias férfi maradt, akivel összeházasodott.

Tizenéves koruk óta ismerték egymást, Vera bátyja és Jimmy barátok voltak. Vera férjhez ment, és született két gyermeke, majd, miután elvált, Zámbó Jimmy megkérte a fiatalasszony kezét. Az asszony akkor sem haragudott az énekesre, amikor elváltak, de szeretni más férfit utána nem tudott, azóta egyedül él. 

Nekem ő a nagy ő, és az is marad!

Képtelen vagyok elengedni őt, hiszen sosem szerettem mást Imre után. És, bár elhagyott, nem tudtam rá haragudni, sőt, a mai napig tisztelem, szeretem - nyilatkozta a 2018 elején kivételesen interjút adó első feleség. 

Ezt is szeretjük