Emlékszel Zámbó Jimmy középső fiára? A 33 éves Sebastian ma már családapa
Zámbó Sebastian Ausztriában él a családjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmynek három gyermeke született. Legidősebb fiáról, a 39 éves Krisztiánról hallani a legtöbbet, hiszen ő édesapja nyomdokaiba lépett, szerepelt a 2012-es X-Faktorban, illetve bepillantást nyerhettek a tévénézők az életébe a TV2-n futó Édes Élet című műsorban. Másik két gyermeke közül a 23 éves Adrián is néha feltűnik a képernyőn látványos fogyásával, hogy interjút adjon, azonban középső fiáról, a 33 éves Sebastianról lehet a legkevesebbet hallani. A legendás énekes második gyermeke a Story magazin januári számában nyilatkozott arról, hogyan éli az életét.

Sebastian külföldön kezdett új életet

Zámbó Sebastian utoljára akkor került be a sajtóba, amikor 2016-ban kiderült, hogy 13 év után szakított gyermeke, Noel édesanyjával. Azóta ismét rátalált a szerelem, egy húszéves általános iskolai osztálytalálkozón találkozott újra gyermekkori szerelmével, Nikolettával, akivel már két éve él együtt.

Zámbó Adrián és Sebastian gyerekkorukban és napjainkban.
Zámbó Adrián és Sebastian gyerekkorukban és napjainkban.
Fotó: Facebook/Zámbó Adrián

- Niki régóta Ausztriában él a gyermekeivel, így én költöztem ki hozzá. Bécs közelében lakunk, a kereskedelemben találtam állást. Igyekszem minél többet tudni németül, de meggyűlik vele a bajom, nem könnyű nyelv. A családom egyszerre volt szomorú, amiért elköltöztem Budapestről, és örült a régi-új kapcsolatomnak - mesélte a lapnak.

Elmondta, hogy kisfiát, Noelt kéthetente látja, mégis több időt tud vele együtt tölteni, ugyanis, amíg Magyarországon a vendéglátóiparban dolgozott, semmi szabadideje nem volt. A kisfia és párja gyermekei nagyon jól kijönnek egymással, ami nagy öröm számukra. Hozzátette, édesapjára a mai napig nagyon büszke, ennek ellenére sokszor mégis csak a saját keresztnevén mutatkozik be.

- Félreértés ne essék, nem akarom letagadni, hogy a fia vagyok. De még a látszatát is kerülöm, hogy az ő hátán próbálok felkapaszkodni. Míg élt, azt tanította nekünk, arra legyünk büszkék, amit saját erőnkből értünk el. A kisfiamat is így nevelem - magyarázta.

Ezt is szeretjük