Peter Srámek először mutatta meg új szerelmét - Már 5 éve ismerik egymást
Peter Srámek és barátnője egy Jimmy-gálán ismerkedtek össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peter Srámek, a Rising Star felfedezettje már régóta egyedülálló volt, egy éven keresztül nem randizott senkivel sem. Azonban a szeptemberben 23. születésnapját ünneplő énekes újra szerelmes lett, 21 éves kedvesét, Adrit a Story magazinnak mutatta meg először.

Már régóta ismerték egymást

Öt évvel ezelőtt találkozott legelőször az énekes és újdonsült szerelme, egy Jimmy-gálán.

- Attól kezdve minden évben ott futottunk össze, olyankor sokat beszélgettünk - mesélte a lapnak az énekes, aki bár mindig jól kijött a lánnyal a Jimmy-gálákon, azonban semmi több nem történt közöttük. A lány nagymamája mindig mondogatta nekik, hogy mennyire szép pár lennének, és egyszer még együtt lesznek, de az akkori jóslatot sem Peter, sem pedig Adri nem vette komolyan.

Az idei februári Jimmy-gála után pár hónappal elkezdtek egymással levelezni, a barátság pedig szépen lassan szerelemmé alakult át. Adri cukrásznak készül, egyetemi tanulmányait az élelmiszermérnöki karon szeretné elkezdeni. Srámek annyira szerelmes a lányba, hogy mellette el tudná képzelni az egész életét. Az édesanyja is nagyon örül, hogy a zenész a 21 éves szépséggel van együtt. A pár egyelőre még nem szeretne összeköltözni, erről Srámek már a FEM3 Caféban beszélt.

- Az összeköltözés még nagyon korán lenne, mert két hónapja vagyunk együtt - magyarázta, hozzátette, nagyon szeretne elmenni vele nyaralni, azonban nagyon sűrű a beosztása a fellépések miatt, viszont reméli, hogy ősszel el tudnak majd menni valahova kettesben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük