Pintér Tibor élő adásban tett nagy bejelentést - 23 évvel fiatalabb barátnője ujjonghat
Pintér Tibor az RTL Klub Reggeli című műsorában nagy bejelentést tett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor énekelve lépett be ma az RTL Klub Reggeli című műsorának stúdiójába, ahol nagy bejelentést tett. Az élő adásban többek közt az is kiderült, hogy a színész 23 évvel fiatalabb barátnője kedvéért látható már három hete új frizurával: Friderika unszolta, hogy vágassa le, mert szerinte már unalmas a hosszú haja. 

- Igaza volt, mert szerintem a haj üzen valamit, ugyanúgy, mint amikor egy színész felveszi a kosztümjét. A rövid hajam azt üzeni, hogy Pintér Tibi most kicsit megkomolyodik a következő időben, ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója nem az a klasszikus öltönyös figura. Ha öltönyben jelennék meg, kicsit meghazudtolnám önmagamat, nem is érezném benne jól magam. Azért a szőke herceg feeling megmaradt - indokolta a külsejét. 

pinter-tibor2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A 44 éves sztár egy éve alkot egy párt Fridivel, akivel kapcsolatban nagy bejelentést is tett az élő adásban: összeköltözik fiatal szerelmével. 

- Nagyon sokáig magányos voltam, és bevallom, nagyon élvezem azt a típusú életet, amikor a lovaimnál kelek, lovagolok, senki nem szól bele, mit csinálok. Jelzem, ez egy rettentő egoista típusú életmód, ezért is örülök, hogy Fridi becsomagolt a kis bőröndjeibe, ma kettőkor érkezik, a Keletihez megyek érte. Lakva ismerjük meg egymást. Megszerettem Fridit annyira, hogy beengedjem ebbe a szférába, mert azt gondolom, hogy nagyon eredeti, nagyon vagány, jó hatással van rám. 

Pintér Tibor barátnője virágos ruhában, mellette a színész első felesége, Janza Kata és annak párja, Pesák Ádám, illetve a színész második felesége és kisfiuk, Samu, akinek június elején a születésnapját ünnepelték.
Pintér Tibor barátnője virágos ruhában, mellette a színész első felesége, Janza Kata és annak párja, Pesák Ádám, illetve a színész második felesége és kisfiuk, Samu, akinek június elején a születésnapját ünnepelték.
Fotó: Instagram/Pintér Tibor

- Ne felejtsük el, hogy minden sikeres pasi mögött ott van egy csaj. Hiába 21 éves Fridi, nagyon sok olyan tulajdonsága van, amikkel engem picit a földre húz, de nem akar beleszólni semmibe - nem is fogom engedni. Szerintem nagyon jól fogja kompenzálni - most kimondom - a kicsit önző típusú életformámat, ami valóban csak a lovaimról, a társulatomról szól.   

Pintér Tibor a Reggeliben videoüzenetet is küldött szerelmének, akivel továbbra sem lesznek éjjel-nappal összekötve, Fridi nyugodtan mehet fesztiválozni, sőt, a színész szerint jó is, ha a szerelme időnként elutazik valahova, mert mindkettejüknek szüksége van egy kis szabadságra. 

- Szia, Fridike! Ebben a videóban próbállak tájékoztatni arról, hogy hogyan áll, illetve nem áll a lakás ahhoz, hogy beköltözhess, de ígérem, hogy, mire jössz, délutánra már minden nagyjából készen lesz. Marha nagy rumli van, megmutatom a konyhát is, ezeket majd mind neked kell majd elmosogatni, illetve rendet rakni, de hát ezért jössz hozzám, hogy tökéletes rendben legyen minden körülöttem. Jó, ez csak vicc volt, természetesen majd együtt csinálunk mindent. Szia, kicsim, nagyon csókollak, és várlak! Puszi - hangzott az üzenet. 

Ezt is szeretjük