Zámbó Jimmy legkisebb fia 27 kilót adott le: Adrián a szakítása után fogyott ilyen sokat

Zámbó Adrián a szakítás miatt kezdett el fogyni, jelenleg 27 kilónál tart, de még nem elégedett a végeredménnyel.

zambo-adrian-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián 27 kilót fogyott kevesebb mint négy hónap alatt, és még húsztól szeretne megszabadulni. Mostanra a ruhatárát is lecserélte.  

A változás oka egy hasonló magánéleti történés, mint féltestvére, Zámbó Krisztián esetében: utóbbi 11 év után szakított menyasszonyával, Takács Zsuzsival

Zámbó Adrián fogyása

- Gyakorlatilag a szakításomból merítettem a motivációt. Persze könnyű valamibe egy nagy impulzustól vezérelve fejest ugrani, de megtartani ezt a motivációt a mindennapokban már sokkal nehezebb - mesélte a Ripostnak Zámbó Adrián, aki a szakítás után nem nagyon bírt enni. 

Nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra, a gyümölcsök helyett inkább zöldségeket fogyaszt, naponta többször eszik keveset, hosszú távon neki ez vált be. Az edzéseket tekintve ugyancsak az ötös szám a nyerő, hetente ennyiszer keresi fel az edzőtermet.  

- Biztos, hogy egy edző segítségével még hatékonyabban menne a fogyás, de ez egy bizalmi kérdés, egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza rá magát az ember. Az viszont vitathatatlan, hogy a mozgás bármilyen típusa csodát tesz az emberrel. Én jelenleg sem vagyok túl jól lelkileg, valamennyire még mindig a szakítás hatása alatt állok, de dolgozom magamon. Az edzés pedig egy terápia. 

Zámbó Jimmy nagy szerelme

Az énekesért bolondultak a nők, akik őt sem hagyták hidegen. Titkos és nem titkolt hódításai azonban nem tartottak sokáig, mindig visszatért élete szerelméhez.

Cover-fotó: Facebook/Zámbó Adrián

Ezt is szeretjük