Zámbó Jimmy legkisebb fia rengeteget fogyott: túlsúlyos gyerekből ilyen felnőtt lett

A legendás énekes fia, Zámbó Adrián nagyon sokat változott.

Zámbó Adrián 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy három fiúgyermek büszke apukája volt. Legnagyobb fia, Krisztián még első házasságából született, míg másik két gyermekével, Sebastiannal és Adriánnal Zámbó Edit ajándékozta meg.

Zámbó Adrián 2024-ben

Zámbó Jimmy legkisebb fiát régen túlsúlyos kisfiúként láthatták a rajongók, mára viszont nagyon megváltozott. Zámbó Adrián már 28 éves, felnőtt férfi, és a felesleges kilóktól is sikerült megszabadulnia. Facebook-oldalán több olyan képet is lehet találni, melyeken szembetűnő az átalakulása.

zámbó adrián
Fotó: Instagram/Hajdú Péter/Frizbi TV

A legfrissebb felvétel Hajdú Péter műsorában készült róla, melyben édesapja 23 évvel ezelőtti, tragikus haláláról és annak körülményeiről is beszélt. A kis videóban, melyet Hajdú Péter saját Instagram-oldalára töltött fel, jól látható, mennyire más lett Zámbó Adrián.

Régebben azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában imádta a csokoládét, ahhoz, hogy jelenlegi alkatát elérje, sokat kellett tennie. A rendszeres edzésnek és annak, hogy odafigyel az étkezésére, máig meglátszik az eredménye. 2022-ben azt posztolta magáról, hogy összesen 40 kilótól sikerült megszabadulnia.

Így néz ki ma Háfra Mari, Zámbó Jimmy modell szerelme: évek óta először szerepelt videóklipben

Háfra Mari 2001-ben adta ki Zámbó Jimmyről szóló könyvét. Utána még elvállalt egy fotózást, aztán civil foglalkozása lett.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Fókusz

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük