Zámbó Jimmy 3 fia közös fotón: így jelentek meg a Madame Tussauds Budapest megnyitóján

Zámbó Jimmy viaszfigurája is látható a Madame Tussauds Budapest látványosságai között. Fiai az ünnepélyes megnyitón vettek részt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy viaszfigurájával is találkozhatnak a látogatók a május 25-én megnyíló Madame Tussauds Budapest látványosságai között. 

A földkerekség 24. Madame Tussauds produkciója a belvárosi Palazzo Dorottyában nyílik meg, és 51 élethű figurát, illetve a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációkat mutat be.

Zámbó Jimmy fiai a Madame Tussaud-ban

A Madame Tussauds Budapest épületében 17 magyar vonatkozású híresség viaszmása kapott helyet, melyek kizárólag a budapesti produkció igényére készültek a Madame Tussauds London melletti műhelyében. A tervezési szakaszban nagy ívű felmérésben kérdezték meg a leendő közönséget, hogy kikre kíváncsiak a leginkább. A kutatás eredményei alapján történelmi személyiségek, sztárok, sportolók, kulturális ikonok és egy világhírű magyar tudós is helyet kapott a listán. 

Zámbó Szebasztián, Zámbó Jimmy viaszszobra, Krisztián és Adrián.
Zámbó Szebasztián, Zámbó Jimmy viaszszobra, Krisztián és Adrián.
Fotó: Madame Tussauds Budapest

Harry Houdini, Hosszú Katinka, Karády Katalin, Kossuth Lajos, Liszt Ferenc, Lugosi Béla, Mátyás király, Munkácsy Mihály, Neumann János, Palvin Barbara, Papp László, Petőfi Sándor, Puskás Ferenc, Sissi, Szent István király, Széchenyi István, Zámbó Jimmy - ők a 17 magyar ismert ember, akiről viaszszobor készült. 

A kedden tartott ünnepélyes sajtópremieren Zámbó Jimmy mindhárom fia, Krisztián, Szebasztián és Adrián is részt vett, továbbá a legendás énekes bátyjai, Tihamér és Árpy. Zámbó Krisztián a Fókusznak azt mondta, szerinte méltó emléket állítottak apjáról, és azt is elárulta, hogy két és fél éven keresztül nyomon követte a viaszbábú elkészültét, beavatták a tervezésébe, készítésébe. 

- A ruhát, ami most rajta van, talán az utolsó koncertjein viselte. Az ékszerek természetesen replikák, mert az eredetik el vannak téve, a család vigyáz rá, azokat azért nem adtuk oda.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Megrendítő volt számára a halála után ennyi idő elteltével életnagyságban látni a hasonmását. 

- Elképesztő hatással volt rám őt látni. Én voltam a fiúk között a legnagyobb, és akinek a legtöbb élménye volt édesapámmal. Nagyon-nagyon nagy élmény látni. Valahol az is nagyon jólesett, hogy itt van velem a menyasszonyom, akivel már 12 éve együtt vagyunk. Örülök neki, hogy ha másképpen nem is, de találkozhatott vele valamilyen szinten, láthatta, milyen magas volt apukám. Sőt elmondta nekem azt a titkot, hogy nagyon karakán, férfias férfinak látta. 

Zámbó Adrián meg sem tudott szólalni, amikor meglátta, annyira valósághű, részletes, jól kidolgozott viaszszobor lett. 

Zámbó Árpy és Tihamér a testvérük viaszfigurájával, és Jimmy három fiával.
Zámbó Árpy és Tihamér a testvérük viaszfigurájával, és Jimmy három fiával.
Fotó: Madame Tussauds Budapest

A Madame Tussauds-ban a közönség testközelből találkozhat a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, híres énekesekkel, művészekkel, történelmi személyiségekkel és sportcsillagokkal. Közös fotót készíthetnek velük, megismerhetik életük egy-egy ikonikus pillanatát.

Kizárólag Budapesten találkozhatnak a hazai és a külföldi látogatók Bud Spencer, Chuck Norris és Peter Falk élethű másaival, ezeket sehol a világon nem mutatták még be. Azt már korábban bejelentették, hogy Ferenc pápa és a néhai II. Erzsébet királynő figurái is helyet kapnak a Palazzo Dorottya falai között.

Nézd meg Zámbó Jimmy első feleségét! 

Zámbó Jimmy 18 esztendős volt, amikor beleszeretett a nála három évvel idősebb, kétgyermekes édesanyába, Csoma Verába. 

68 éves lett Zámbó Jimmy első felesége: Krisztián tortás fotót posztolt Veráról

Zámbó Jimmy első feleségét, Csoma Verát fia, Krisztián ezzel a képpel köszöntötte fel az Instagramon.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük